Inlägg från: Anonym (Är det vanligt tro) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Är det vanligt tro)

    Blev hon gravid av egoistisk vilja

    Finns det fler därute som blivit pppor oplanerat men som undrar om det var ett aktivt val från kvinnan. Att hon sa det var en säker period fast hon visste att det inte var så.
    Att hela upplägget bygger på en lögn. Där hon spelar med. 

    Gäller detta för extertraktade män med bra gener son hon ville åt. 

  • Svar på tråden Blev hon gravid av egoistisk vilja
  • Anonym (Är det vanligt tro)

    Tack för alla svar.
    Förstod att jag skulle få en del skit (från er som gör allt rätt här i livet) men många av er är hjälpsamma och har intressanta inlägg.
    Man vill ju inte tro att man blivit lurad och jag kommer nog aldrig få veta. Men det är en känsla jag får leva med. Är väl för att hon så snabbt kom över "chocken". 

  • Anonym (Är det vanligt tro)
    mazzzarin skrev 2022-06-07 21:42:53 följande:

    Är tjejen lite streetsmart kan hon se till både att bli gravid OCH få killen att tro att det var oplanerat. Antagligen finns det massor av män som tror att de blev pappor oplanerat och som kanske fortsätter att tro det tills de börjar reflektera långt senare eller kanske resten av sina liv. Men hon vill inte bli lämnad under graviditeten eller som nyförlöst, och sedan kommer önskan om syskon osv osv. Så det finns alltså mycket starka incitament att hålla pappor borta från den typ av funderingar som anges i trådstarten, dvs att det varit planerat från mammans sida. Därmed får den man som yppar denna typ av funderingar finna sej i att bli förlöjligad, hånad, messerschmittad, och få sin papparoll starkt ifrågasatt. Typisk härskarteknik alltså. 
    Ni pappor som utsätts för detta: Ta inte åt er! Ni vet ju inte den bakomliggande agendan hos de som försöker förlöjliga och förminska er anonymt på ett webforum. Uppenbarligen finns det någon öm tå hos dessa människor som får dem att ödsla energi på en sådan här fråga.
    Jag själv bryr mej inte om sympati eller ej från anonyma människor på ett forum. Det bästa man kan göra är att leva ett bra liv och vårda sina relationer med de som betyder nåt irl. Bli inte bitter mot mamman.. även om hon inte spelat med öppna kort så har hon ändå burit och fött er avkomma. Lev väl. Ta hand om er. Var ett föredöme och en bra förälder.


    Tack, jag gillar det du skriver. Balanserat till skillnad från många andra. 
  • Anonym (Är det vanligt tro)
    Anonym (ärlighet håller längst) skrev 2022-06-08 16:20:47 följande:
    Postade back i tråden en replik till en debattör (# 36): "5-7 stycken utan att haja ett fnatt... då är nog den genuppsättningen inget nån borde efterstäva". 
    Vilken i sin tur var en kommentar på ett tidigare inlägg av mig.

    Gillar män Big Time, är filantrop! men jo jag är bekant med män som "låtit sig luras" inte bara till ett barn utan till flera och i konceptet, ja till äktenskap. De framstår lite besvikna på kvinnan som blev gravid på rekordtid. Bittra på livet - alla fina barn och barnbarn till trots. Dylika vittnesmål (iaf den förstfödde, men om agerandet "redan satt i system", tänk "återfallsförbrytare" fast "inom hemmets hägn") är ett återkommande tema... Vem drar här slutsatsen av män som "viljelösa offer"? Det är inte min värdering. Var finner du den? Däremot anser jag en naivitet verkar involverad men för mig är den egenskapen en annan sak.  

    Ja, har hört storys om män som råkar ut för desperat kvinna som "snärjer sin karl" genom att "bli gravid" trots ihärdigt hävdande "säker period". Rätt så många män (och kvinnor) är trygghetsnarkomaner men f a känner de en ansvarskänsla inför sitt barn/sina barn och stannar kvar i hopp om att allt ordnar sig till sist i relationen till barnets/barnens mamma. Visst kan en man precis som en kvinnan invänta med att uttrycka sin "påtvingade" position till dess barnet/barnen blir större, men är det så korkat anser du?? Är det samma sak som att vara "viljelös"? Vem har tala om "ett livslångt lidande" menar du? Det brukar finnas många ljusglimtar och glädjeämnen i äktenskap trots om inledningen något dubiös. 

    Konkret svar: ja många män befinner sig i relationer i de omständigheter som TS öppnar med, "Blev hon gravid av egoistisk vilja". Exakt vad vi diskuterar här i tråden. Männen har oxå ett eget ansvar i ekvationen. Vet inte om den stavas "impulskontroll" men främst hävdar jag ansvaret för en graviditet landar hos kvinnan och mannen tillsammans.

     
    Bra inlägg!
  • Anonym (Är det vanligt tro)

    Nu har den här tråden några månader på nacken men läste igenom allt,  reflekterade och tycker det är bitvis väldigt hårt mot killar/män.

    Javisst kan man gå på "skyll dig själ din dumme jävel" men om man ser en nivå djupare.  Att som man ha dessa funderingar kring modern till sitt barn.  För en man som tar sitt ansvar innebär det ju onekligen en stor förändring i livet. Man älskar ju sitt barn det är inte det,  men att inte veta om det var ett olycksfall eller en illmarig plan.

    Några  I tråden vittnar ju också om det hur kvinnan styrt det hela.

    Jag vill inte anklaga,  men inser att för några är det en jobbig fråga och man kanske borde visa lite förståelse. Allt är inte svart eller vitt. Jag brottas med detta på nära håll och vet att det kan innebära existensiell oro. 

  • Anonym (Är det vanligt tro)
    Sk007 skrev 2022-08-21 10:25:12 följande:

    Jag träffade en tjej ett tag som föreslog att vi kunde vara utan kondom eftersom hon käkade piller och hon inte låg med någon annan.
    Eftersom vi inte var riktigt ihop så bad hon om att jag skulle ha kondom om jag låg med någon annan.

    Efter några månader blev hon gravid, eftersom hon slutat med sina piller och inte berättat det. 
    Som tur var så var det en annan som gjort henne gravid, så det var ju skönt att slippa uppfostra barnet till ett psykfall.


    Om du varit fadern och hon valt att behålla.
    Inser du hur ditt liv tagit en radikal vändning. Kunde ju hänt dig.

    Och de har hänt många killar. 

    En del har litat på tjejen. Hon kanske även sagt att hon inte vill ha barn. Är de idioter då?
    Ska det enda rätta vra att som ung man misstro alla? 
  • Anonym (Är det vanligt tro)
    Anonym (femi) skrev 2022-08-22 20:33:53 följande:
    Vad tar du för preventivmedel,. p-piller för män? Det hade du nog inte ens vågat, men att kräva att kvinnor gör det , det vågar du.
    Men måste även denna tråd råka ut för kvinnlig attack mot män i utsvävning som inte har med essansen I sakfrågan att göra. 
Svar på tråden Blev hon gravid av egoistisk vilja