Inlägg från: Anonym (tvillingmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tvillingmamma)

    Blev hon gravid av egoistisk vilja

    Anonym (Är det vanligt tro) skrev 2022-06-05 01:02:27 följande:
    Blev hon gravid av egoistisk vilja

    Finns det fler därute som blivit pppor oplanerat men som undrar om det var ett aktivt val från kvinnan. Att hon sa det var en säker period fast hon visste att det inte var så.
    Att hela upplägget bygger på en lögn. Där hon spelar med. 

    Gäller detta för extertraktade män med bra gener son hon ville åt. 


    Frågan är ju varför du har dessa funderingar. Finns det någon anledning att misstänka att kvinnan medvetet ljög?

    Säkra perioder är inte alltid så säkra. Förlitar man sig enbart på säkra perioder och inget annat, får man nästan skylla sig själv om det blir barn. Detta ska både män och kvinnor veta, det bör man lära sig senast i högstadiet.
  • Anonym (tvillingmamma)
    Anonym (Är det vanligt tro) skrev 2022-06-06 17:52:41 följande:

    Tack för alla svar.
    Förstod att jag skulle få en del skit (från er som gör allt rätt här i livet) men många av er är hjälpsamma och har intressanta inlägg.
    Man vill ju inte tro att man blivit lurad och jag kommer nog aldrig få veta. Men det är en känsla jag får leva med. Är väl för att hon så snabbt kom över "chocken". 


    Om hon påstod att det var en säker period fast det inte var det, var det fult gjort, eftersom det i så fall gjordes i syfte att påverka dig och få dig att sänka garden. Men det spelar inte så stor roll i det stora hela. ALLA ska nämligen veta att säkra perioder inte är så säkra! Vill man absolut inte ha barn, måste man skydda sig på andra sätt.

    Säkra perioder minskar risken att bli gravid, men bör bara användas ifall det inte skulle vara någon katastrof om det blev barn. Ser du skillnaden?

    Att hon fort kom över chocken betyder inte att det var planerat från hennes sida. Hon kanske inte var jättenegativ till barn innan, och många ändrar sig när graviditeten väl är ett faktum.

Svar på tråden Blev hon gravid av egoistisk vilja