• Lönnsirap

    4 åring rymde från dagis- har hittats i pool

    Tyvärr ingår det i livet att det ibland är så att allt går åt helvete och någon dör. Rent krasst så händer olyckor ibland och förhoppningsvis förebygger denna olycka andra dödsfall genom att man försöker säkra upp miljön utifrån vad som hade kunnat skydda.

    Folk följer inte regler om staket runt pool. Folk stänger inte grindar efter sig när de hämtar/lämnar, kommunen har inte alltid tillräckligt höga staket, eller tillräckligt gott om personal. 

    Dödsolyckor bland barn minskar, men självklart behöver man fortfarande göra allt vi kan för att barn ska få lov att växa upp.

  • Lönnsirap
    Anonym (Hu) skrev 2022-06-15 10:32:16 följande:
    Fast det är ju samma sak litegrann. Annars är jag ju naiv om jag tar för givet att mitt barn är i livet när jag hämtar på dagis för att olyckor händer.
    Det är fullständigt naturligt att man oroar sig för olika faror när barnen är små, och det är fullständigt naturligt att man försöker förtränga samma faror.

    Jag skulle inte kalla det naivt att tro att ens barn överlever dagen, däremot är det naivt att tro att det aldrig någonsin kommer hända dödsolyckor där barn avlider. 

    Har man läst tidningar någorlunda regelbundet så inser man att det tyvärr inträffar så mycket olika saker som man hoppas aldrig händer en själv. Eller ens barn. Som förälder behöver man ha viss tilltro till att det värsta troligen inte händer. Så fortsätt lita på att barnet ju troligtvis överlever.
Svar på tråden 4 åring rymde från dagis- har hittats i pool