• Maymom

    Valde graviditetssymtom som rubrik fast jag inte vet/inte tror?

    Vet inte om jag har så mycket hjälp att komma med men kan bolla lite tankar åtminstone. :)

    gravtest är ju rätt vanligt att de visar positivt från ÄL+10, själv hade jag blankt test ÄL+10 och svagt positivt på bim(ÄL+14). Så är du ÄL+10 eller senare så kan det vara värt att ta imorgon annars hade jag väntat nån dag till.

    min mens var i 10 dagar första mensen efter missfall. 
    nu Behöver det ju inte vara så att du fått ett tidigt missfall men det är kanske inte omöjligt, eller så är det ett tecken på att nåt annat inte är riktigt som vanligt.

    kan du vara skengravid?

    kan ju såklart vara graviditetssymptom men om du är V5 eller senare borde du ha plussat. både pluss och symptom kommer ju från hcg så har man symptom borde ett pluss synas.

    själv hade jag en period för några år sedan då två eller tre menscykler var jättekort, gick till gym efter två av dem och inget var fel vad de kunde se och strax efter var jag gravid, så har ingen aning om vad det berodde på, ibland reagerar bara kroppen på nåt. Men bra att du kollar upp det om du har ont!

  • Maymom

    Låter ju lovande med din temp. Den brukar ju hålla sig hög när man är gravid.

    har du tagit nytt graviditetstest? Vilken Dag i cykeln tror du att du är på?

  • Maymom

    Hmm ja, förstår att du funderar. Att tempen är fortsatt hög tyder ju på att det Kanske inte är mens ändå, men negativt test, så du borde inte vara gravid och förmodligen är det inget missfall heller, om inte väldigt tidigt då så du inte hunnit plussa och det är därför det blir en konstig mens.
    skönt för dig att kolla upp det. 

  • Maymom

    Så lite så. 


    skönt att allt såg bra ut.
    usch jag har själv haft njurbäckeninflammation flera gånger, det är inte kul, jag känner knappt av uvi så hinner inte få hjälp förrän jag känner smärtan i ryggen.

    förstår att du blev besviken, så fort man får upp det där lilla hoppet så är man fast i det och även om man är inställd på att det till största sannolikhet inte är nåt så gror ju det där lilla hoppet.

    lycka till när ni börjar försöka!

Svar på tråden Valde graviditetssymtom som rubrik fast jag inte vet/inte tror?