Inlägg från: Anonym (Dkrkf) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dkrkf)

    Hånglade med en annan man

    Att du borde försöka ta hand om dig själv istället ett tag och strunta i killar helt 

  • Anonym (Dkrkf)
    Anonym (Anonym) skrev 2022-06-28 04:57:18 följande:
    Jag har kommit till ett annat behandlingshem, och tiden här är snart slut. Jag har fått den hjälpen jag behövde och mår mycket bättre idag. Min OCD är inte borta men det går knappt jämföra hur den är nu mot hur den var då. Jag har inga direkta självmordstankar/planer längre, det dyker upp ibland då jag blev utsatt för misshandel/övergrepp/våldtäkt för inte så längesen men det är inte kopplat till mitt ex. Mitt ex är även min tryggaste punkt jag har.
    Det är jättebra att du kommit så långt men att sitt ex är den tryggaste punkten du har låter sådär. Jag förstår vad du menar. Men det ska inte hänga på honom. Du borde vara trygg i dig själv först. Det är kanske bra om det tar ett tag innan du tänker tanken på killar och tar hand om dig själv lite.
  • Anonym (Dkrkf)
    Anonym (Anonym t) skrev 2022-06-29 16:11:40 följande:

    Av vilken anledning frågar du samma sak här som på Flashback Forum? Fick du inte tillräckligt bra svar där när det kom fram att du drar hem ons från krogen?


    Du måste ju ha jäkligt lite att göra som sitter och glor runt överallt och surar för någon råkar göra ett inlägg på ett annat forum också. Vad spelar det för roll? Finne väl inga regler som säger att man inte får det. Tragiskt 
Svar på tråden Hånglade med en annan man