Inlägg från: Anonym (XY) |Visa alla inlägg
  • Anonym (XY)

    Längtan av att ligga runt

    Anonym (Tjejen28) skrev 2022-07-02 21:33:20 följande:
    Längtan av att ligga runt

    Jag har varit i relation i princip hela mitt vuxna liv, två längre relationer och fortfarande kvar i mitt andra. Med en kort uppehåll mellan dom på kanske 4 månader. 


    Det känns som jag inte riktigt levt själv eller fått uppleva ungdomen. Jag vet inte om det låter bättre i fantasin än vad det är vilket gör att jag inte vill lämna en relation och person som jag verkligen gillar. 
    Jag har sååå många fantasier jag skulle vilja ha möjligheten att göra, om det nu hade blivit av eller om det som sagt bara är i fantasin. Men jag fantiserar ofta om att vara singel, bo själv, lära känna mig själv och inte ha någon fast relation utan ligga runt mycket och dejta och träffa killar. Även skaffa vänner, festa osv. 
    Ångrar mig att jag levt länge i relationer (speciellt min första) men vill samtidigt inte leva utan det?.samtidigt som något säger, gör det du tänker på nu innan det är försent. 


    Känner igen känslan från förr.
    Nu förverkligade jag ju inte det förrän långt senare då jag var i stabila relationer från jag var 22 till 52.
    Min erfarenhet är att jag måste vara tillfredsställd med livet i övrigt för att uppskatta lekandet. Dejtade en massa kvinnor dels för att hitta någon men framförallt för att ha skoj. Undertonen var alltid att vi har roligt ihop under tiden och om det inte känns hundra så bryter vi. Behöver inte vara så allvarligt.
    Har kontakt med flera av dem fortfarande som vänner och var kk med några när vi dejtade vidare på varsitt håll.


    Sedan råkade jag på min nuvarande särbo och hon gav mig verkligen den där känslan att jag ville stadga mig.
    Vad jag vill säg, värdera det du har och är det värt det så fortsätt förhållandet.
    Känns det tomt så bryt, det är aldrig försent att ligga runt.

Svar på tråden Längtan av att ligga runt