Inlägg från: Anonym (Kvinna37år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna37år)

    Längtan av att ligga runt

    Anonym (Tjejen28) skrev 2022-07-02 21:33:20 följande:
    Längtan av att ligga runt

    Jag har varit i relation i princip hela mitt vuxna liv, två längre relationer och fortfarande kvar i mitt andra. Med en kort uppehåll mellan dom på kanske 4 månader. 


    Det känns som jag inte riktigt levt själv eller fått uppleva ungdomen. Jag vet inte om det låter bättre i fantasin än vad det är vilket gör att jag inte vill lämna en relation och person som jag verkligen gillar. 
    Jag har sååå många fantasier jag skulle vilja ha möjligheten att göra, om det nu hade blivit av eller om det som sagt bara är i fantasin. Men jag fantiserar ofta om att vara singel, bo själv, lära känna mig själv och inte ha någon fast relation utan ligga runt mycket och dejta och träffa killar. Även skaffa vänner, festa osv. 
    Ångrar mig att jag levt länge i relationer (speciellt min första) men vill samtidigt inte leva utan det?.samtidigt som något säger, gör det du tänker på nu innan det är försent. 


    Känner igen det du skriver jag har haft samma man och även bara haft sex med honom.  Gifte mig redan när jag var 21. Jag har haft chans att ligga med någon annan men inte agerat på det, fast att han var attraktiv och snäl så blev jag rädd och gick . Kanske lika bra annars hade jag varit otrogen. Fantasin finns , skulle inte våga agera på den eller vilja göra slut för den fantasin. Jag tycker ibland de skulle vara skönt att vara ensam och fri inte bara för att ligga runt utan ta alla beslut själv och slippa tjafs mm. Detta var inget svar på din tråd men du är inte ensam om att känna så. Ett alternativ kanske är öppet förhållande 
Svar på tråden Längtan av att ligga runt