Inlägg från: Anonym (Johan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Johan)

    Längtan av att ligga runt

    Samma här, jag har bara legat med min fru. Då vi gifte oss tidigt. Har fått fråga om att vara med i ett trekanter men tackat nej då jag känner att jag inte vill vara otrogen. Men jag längtar efter att få smaka på andra kvinnor. Och få ligga runt iallafall lite....

  • Anonym (Johan)
    Anonym (Tjejen28) skrev 2022-07-03 19:22:41 följande:

    Samma här, har också kunnat tacka ja till ligg men vill inte vara otrogen. Tycker man gör slut först i så fall. 
    Inte alla som tänker så, så tycker det är ett stort plus att vara trogen :) Man vill som sagt ha kakan och äta den samtidig, haha. Hade varit skönt att kunna pausa/frysa förhållande lite och sen när man tröttnar fortsätta förhållandet som inget hänt :P 


    Ja, precis man gör slut först. Och där efter får man hålla på. Hade man kunnat pausa så hade det varit härligt. 
  • Anonym (Johan)
    Anonym (Tjejen28) skrev 2022-07-02 21:33:20 följande:
    Längtan av att ligga runt

    Jag har varit i relation i princip hela mitt vuxna liv, två längre relationer och fortfarande kvar i mitt andra. Med en kort uppehåll mellan dom på kanske 4 månader. 


    Det känns som jag inte riktigt levt själv eller fått uppleva ungdomen. Jag vet inte om det låter bättre i fantasin än vad det är vilket gör att jag inte vill lämna en relation och person som jag verkligen gillar. 
    Jag har sååå många fantasier jag skulle vilja ha möjligheten att göra, om det nu hade blivit av eller om det som sagt bara är i fantasin. Men jag fantiserar ofta om att vara singel, bo själv, lära känna mig själv och inte ha någon fast relation utan ligga runt mycket och dejta och träffa killar. Även skaffa vänner, festa osv. 
    Ångrar mig att jag levt länge i relationer (speciellt min första) men vill samtidigt inte leva utan det?.samtidigt som något säger, gör det du tänker på nu innan det är försent. 


    När du säger att du vill ligga runt. Hur många tänker du att du skulle vilja ligga med? 
    När jag tänker på det så tänker jag ca 10 st. Jag tror att det skulle räcka faktiskt.
  • Anonym (Johan)
    Anonym (Tjejen28) skrev 2022-07-16 10:37:07 följande:
    Jag har inte precis tänk på antal. Utan mer att jag är fri att göra vad jag vill och ligga med vem jag vill. Man ligger ju inte bara för att utan med någon man känner attraktion tillsammans med. 
    Vad jag menade var att jag inte behöver ligga med så många. Och det är klart att det ska finnas attraktion så klart. 
Svar på tråden Längtan av att ligga runt