Inlägg från: Anonym (I) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I)

    Finns det statistik hur vanligt det är med MA?

    Som tidigare nämnts ingår det i missfallsstatistiken, och man har märkt att en större del än man tidigare trott är ma/försenade missfall.
    själv har jag fått två försenade missfall, inga ?vanliga? missfall. Ett i v.11(stannade av i v7) och ett i v13 (stannade i v.10)
    eftersom du sett hjärta så är det ju väldigt liten risk nu, men förstår din oro.
    lycka till!{#emotions_dlg.flower}

  • Anonym (I)

    Jag var i ungefär samma v.som du på mitt första ma. Hade jag varit en dag senare gaddade lagt in mig men nu fick jag välja och jag valde att göra det hemma. Tog först 4 tabletter och sen två till innan nåt hände. Fick smärtsamma värkar men inget kom ut först, så till slut var jag nära att åka in, då var det som att vattnet gick och det forsade ut. Tre dagar senare kom det jag tror var fostret, det ville inte komma ut själv utan jag fick dra ut det.
    men det gick trots allt rätt bra.
    mitt andra ma började av sig självt när jag satt i bilen och slutade knappt blöda. tre dagar senare blev jag inlagd och fick dropp och blod  och tabletter för att få ut det sista.


    på ett sätt är det skönare att göra det planerat under kontrollerade former även om det pratas om att man vill att det ska dra igång naturlig.
    hoppas det går bra för dig!!

  • Anonym (I)
    Majonnäs skrev 2022-07-27 06:41:09 följande:

    Ska in idag och få de andra tabletterna. Fick en i måndags, småblöder lite sen på morgonen så det är väl bra. Ja det är skönt att va på ett sjukhus hade inte gjort det här hemma nu när jag gått in i v 15.


    Lycka till!
  • Anonym (I)

    Skönt att höra. Vila ordentligt närmsta veckan också!

  • Anonym (I)

    Oj 120, du måste ha väldigt bra värde normalt. Du borde ge blod. :)
    jag hade 73 3 dar efter mitt, och då hade inte allt kommit ur, därav att jag fick blod. Låg på 94 efter jag fick blodet, 114 tror jag två veckor senare, tog värdet på återbesöket eftersom det varit så lågt.

  • Anonym (I)

    Jag var trött och orkade knappt nåt. Och blev tröttare för var dag. vi tog aldrig nåt prov på inskrivningen eftersom det upptäcktes då, men brukar ligga strax under 120 i vanliga fall, har ätit jätntabletter hela året.
    när jag födde mitt första barn blödde jag mer än en liter, då hade jag 94 i värde efter några timmar, det får en ju att undra hur mycket blod som kom vid missfallet.
    Så min upplevelse är att det är skönare att få ut det under mer kontrollerade former.

    145 känns ju väldigt bra. Vilka järntabletter åt du?

Svar på tråden Finns det statistik hur vanligt det är med MA?