Inlägg från: Real Time |Visa alla inlägg
  • Real Time

    Vi skriver en sommarberättelse tillsammans

    Häftigt, läste allting nu. Väldigt bra skrivit. Härliga karaktärer från ts sen otrolig fortsättning av det okända odjuret. Undrar lite hur Casper och Saga ser ut? Ålder? tänk om det blir en härlig romans?  

  • Real Time
    Anonym (Det okända djuret) skrev 2022-08-09 23:03:10 följande:

    Tror det är tre kapitel kvar nu, så sommarberättelsen tar nog slut lagom till att sommaren gör det! {#emotions_dlg.flower}Solig Vad har berättelsen för titel förresten? Det okända djuret? Om någon har något annat förslag, så får ni gärna hojta till!


    Wow wow wow. Jag hoppas den här berättelsen håller på en bra bit in på hösten. Finns SÅ mycket man vill veta och som jag vill ha en romans, förlåt TS och DOD om ni tycker jag är tramsig. Den här tråden är den bästa på FL!!!!!!!
  • Real Time

    Lööv is in the air. Saga kommer att förvandlas till en sjöjungfru med trind barm och Casper kommer att kasta sig över den.Jag håller med de andra här inne låt berättelsen leva lönge till. Hur gammal är Casper???? Jag ser en 35 årig man framför mig. Blond lite tunnhårig med fina drag. ljust nästan vitt tredagarsskägg 

  • Real Time

    Saga är 36 år mörkhårig. Endast 159cm men tuff och rejäl. fötterna på jorden och vacker rumpa 

  • Real Time
    Ingenpsykolog skrev 2022-08-15 23:38:59 följande:

    Alltså - Wow! Vilket enastående kapitel! Hjärta
    Av någon anledning började jag nynna på "Flickan och kråkan" medan jag läste. Kapitlet speglade, stundtals känslan i sångtexten, innan det vände i sägnen till något bättre. 

    Men det kanske bara är jag som är lite flummig Solig


    Vilken häftig film det här hade blivit med den låten som ledmotiv! Saga är så otroligt häftig! 
  • Real Time

    Saga är magisk! Vilken kvinna!! Nu ska de upp och byta om till torra kläder. Hon kommer säga något hånfullt när Casper är naken men ändå tycka att han är helt OK. Älskar Sagas hårda tonalitet. Casper behöver mer självförtroende! hoppas att det han hittar det när  flyttar med honom till storstaden, som hon hatar, sett får bli en långkörare!!!

Svar på tråden Vi skriver en sommarberättelse tillsammans