• Lönnsirap

    Hämta och lämna barn i skolan

    Marko74 skrev 2022-07-17 21:38:37 följande:

    Tii Alexi! 

    Vad snackar du för gojja, vad har soss med detta att göra. Barnet är inte inlåst borde du fatta utan finns ingen som kan ta ut han. Är det sambos fel att hon blivit sjuk och att vi har myndigheter som vägrar hjälpa! Skärp dig med dina kommentarer för sånt gör mig fly förbannad! Om du inte har vettiga kommentarer, kommentera inte heller. Det delas ut bidrag hej vilt i detta land men en sjuk skiter man i. Du kam ta din soss o ......


    Alltså, om du jobbar och din sambo inte klarar ordna att barnet kommer till skolan, så är det kanske dags att ordna med såväl fritids, som att få hjälp av socialtjänsten.

    Du sitter och är bitter över bidrag, själv tänker jag att det ju handlar om er situation. Om nu muskelsvaghet är såpass allvarlig som du säger varför har inte rehab pratat om olika hjälpmedel, och har inte din partner skaffat färdtjänst? Det här handlar ju inte bara om skolan, utan om hur tusan ert vardagsliv fungerar.

    Dags att föreslå en ny SIP gällande ert föräldraskap, eller att lösa detta "på annat sätt". Det hjälper inte att du tycker synd om din sambo för att det inte är hennes fel att hon blivit sjuk, du behöver vara förälder i allra första hand och hitta en lösning på att få barnet fram och tillbaka till skolan. 

    Möjlighet finns att ansöka om skolskjuts, men som du troligen vet så får man ju inte alltid allt man tycker man behöver.... 
Svar på tråden Hämta och lämna barn i skolan