Inlägg från: Anonym (Mimmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mimmi)

    Ljuger dem eller är jag slampig?

    Att ha legat med många är rätt äckligt, här kallas såna personer för vandringspokaler. Vem vill ha en pokal som x antal redan "vunnit", det blir ju till sist mer som en förlust.

  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Slampa?) skrev 2022-07-22 18:03:19 följande:
    Jag vet att en del inte dömer så hårt eller dömer ut mig helt för det utan de hade gärna legat med mig ändå. Men det ökar ju bara på siffran om jag är tillräckligt bra för att ligga med men inte ha monogam relation med. Blir som halvt accepterad? "Jag vill gärna vara med dig sexuellt, det stör mig inte på det sättet alls. Skulle uppskatta det jättemycket. Men inte vara ihop" som en killkompis sa??
    Vad är det som du inte förstår???
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Bagaren) skrev 2022-07-23 01:08:21 följande:

    Det är inget fel att ha legat med många men det finns heller inget egenvärde i det heller?Du kanske har legat med 30 olika personer vi kan säga en gång med alla så då har du legat 30 ggr?medan någon som bara varit med en person kanske har legat 30 ggr på 2 veckor med samma person.


    Det är inget fel enligt dig.
    Enligt andra är det det.

    Ett slampigt beteende och lösaktighet är något jag inte vill ha i min närhet. En sån partner, då är jag hellre singel resten av livet.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Slampa?) skrev 2022-07-22 15:59:01 följande:
    Får hoppas att det blir Så, tack
    Anonym (Inte ens med gaffeltruck) skrev 2022-07-21 23:49:53 följande:

    Finns nog gott om snubbar som inte bryr sig men du får nog räkna med risken att det är väldigt många som skulle välja bort dig pga. antalet/att du är en slampa. Jag hade aldrig kommit på tanken att gå in I en relation som nr 66.

    Men så länge du gjort medvetna val och är ok med det spelar det väl ingen större roll. Förhoppningsvis vill ju du ha en kille som känner så lika lite som han vill ha dig.


    Medvetna men ändå hastiga val...typ det här vill jag göra just nu och Tinder är en dum kombination :(

    Grejen är att jag inte vill ha en kille som inte bryr sig om sånt heller...vill ha någon som bara vill vara med mig som vill att jag skall bara vara med honom. Monogami liksom. 
    Med 65 ligg i bagaget så lär det inte hända.
    Vi med moral söker oss till våra likar.
  • Anonym (Mimmi)
    Pussan skrev 2022-07-28 17:20:05 följande:
    Yesterday is dead and gone
    and tomorrow's out of sight

    är ganska bra textrader i en gaaaammal låt. Det är ju vad ni har här och nu som är intressant, allt annat är oväsentligt
    Tycker jag inte.
    Jag tycker att det är äckligt med folk som ligger runt. En sån person skulle jag inte vilja ha som partner.
Svar på tråden Ljuger dem eller är jag slampig?