Inlägg från: Kockobello |Visa alla inlägg
  • Kockobello

    Ni Stockholmare får allt serverat.. Eller?

    Dagens idioti. Stockholm försörjer väl resten av landet med sina skatteintäkter så Zandra på bruksorten kan fisa vidare i sina foppatofflor. Det krävs MER att försörja sig i Stockholm få du får hosta upp en 12 000 i månaden för en trea. 

  • Kockobello

    Du tror inte folk renoverar hus och lägenheter i Stockholm? Är du typ efterbliven lite grann?

  • Kockobello

    Det finns vad man kallar "brain drain". Kolla upp det vetja.

  • Kockobello
    Persan skrev 2022-07-21 14:51:30 följande:
    Ja så är det troligen. Dock verkar flertal tolka detta som kritik istället för en frågeställning, vilket det är, och jag trodde jag var tydlig med.
    Det är mer att jag inte förstår hur du inte kan förstå. Du lär väl veta att folk i Stockholm också bor i hus? Att folk jobbar som sjuksköterskor, bibliotekarier, jurister  whatever? Vad är svårt att fatta med det? Många som har något i skallen lämnar små orter dessutom, brain drain kallas det.
  • Kockobello

    Detta är troligen det mest efterblivna jag läst. Någonsin.

  • Kockobello

    Du tror inte stockholmare har bilar heller, som går sönder. Du behöver nog vidga vyerna lite, minst sagt.

  • Kockobello
    Anonym (Hoppsan) skrev 2022-07-21 16:51:05 följande:
    Fast sjuksköterskor, bibliotekarier och jurister bygger ju ingenting. Så de bidrar inte till samhället, enligt TS.
    Nä. Verkar vara att bygga hus (för dyrt, så att man inte har råd) som är grejen när man bidrar till samhället. Haha.
  • Kockobello
    Kockobello skrev 2022-07-21 17:47:21 följande:
    Nä. Verkar vara att bygga hus (för dyrt, så att man inte har råd) som är grejen när man bidrar till samhället. Haha.
    Eller att mecka med risiga gamla bilar. Inte att skaffa sig ett liv där en ny bil kan ingå och som inte lägger av när man ska iväg till jobbet.
  • Kockobello
    Anonym (Alla är lika olika) skrev 2022-07-21 16:28:51 följande:

    Hoppsan så många som nappade på betet. Naturligtvis så kommer det självgoda upp. Stockholm försörjer resten av Sverige. En applåd för den dumheten. Orsaken varför det är dyrare i Stockholm är pga marknaden. Där många människor vill vara blir det dyrare eftersom det inte finns till alla. Man kan helt enkelt ta mer betalt av människor som vill slåss om en lägenhet. Många Stockholmare är självgoda och tror att resten av Sverige är dumma i huvudet, Men till saken. Naturligtvis gör stockholmare samma saker som i resten av Sverige. Annars hade regionen inte funkat. Även stockholmare behöver läkare, tandläkare, advokater, taxi, ambulans osv. 


    Vad har orsaken med saken att göra? Det krävs mindre ansträngning att bo utanför typ Säffle i ett hyrt hus för 5000 i månaden än att dra in månadskostnaden i Stockholm, oavsett orsak till priserna.
  • Kockobello
    Dr Nail skrev 2022-07-22 08:26:55 följande:

    Baserat på det lilla jag sett av Stockholm, en ganska onödig stad, yep. Ser ut som röv dessutom, speciellt kring centralstationen.


    Utveckla gärna detta om "onödig stad". Sedan får du gärna berätta varför, låt säga,  Örebro inte är "onödig"? Och ge gärnq andra exempel på städer som inte är "onödiga". Eller menar du att alla städer är "onödiga"?
Svar på tråden Ni Stockholmare får allt serverat.. Eller?