Inlägg från: Eveven |Visa alla inlägg
  • Eveven

    BF APRIL 2023

    Eveven skrev 2022-07-24 16:32:53 följande:

    Ursäkta men glömde det viktigaste symtomet, GASIG MAGE! Jag släpper mig aldrig vanligtvis men nu, det går inte hålla inne haha Drömmer Ursäkta känsliga läsare. Men det tycker jag är ett av dem tydligaste symtomet just nu. Flört


    Då har du nog som jag, eftersom vi hade ÄL samma dag. Lär ju vara i 3+6 och BF 3 april, om du har inställningen 39+6. har du inställningen 40+0 så blir det BF 4 april och du är i 3+5. 


     

  • Eveven

    Nu spårade det ur här när jag citerade fel, på min glasiga mage. Herregud. Trött haha.

  • Eveven

    Grattis Glad

    Första barnet för oss med. Fick missfall 1 juni på första försöket och vi valde att berätta för mina föräldrar och syskon för jag ville dem skulle vara med i vått och torrt mentalt. Jag berättade för en nära kollega och en nära vän också. Skönt nu i efterhand. 


    Denna gången väntar vi nog tills vi kommit över den dagen jag fick missfall iallafall, 5+3. Vi ska träffas på kräftskiva mina föräldrar och fästmannens föräldrar i augusti, i staden svärföräldrarna har stuga. Ska sova över och grejer så blir svårt att dölja? och då är jag i mitten av vecka 8. Så har det hållit sig kvar då så berättar vi för dem då, perfekt läge när dem är tillsammans. Vissa kommer få veta innan, om det faller sig naturligt pga en träff med några vi står nära och det kanske är alkohol inblandat. Brukar inte tacka nej till ett glas hehe. Andra berättar vi för efter vecka 12-13. Ska boka in VUL till det också. 

    Finns inget rätt eller fel!!! Gör precis det som känns bäst för dig/er. 

  • Eveven

    Jag utgår från min app och då gick jag in i vecka 5 idag, 4+0. 
    Brösten är det mest utmärkande och blåsan. Sover som en stock. Somnar snabbt, brukar drömma väldigt mycket men inte gjort det dem senaste nätterna, väldigt skönt. 
    I helgen var jag dötrött, men tror verkligen det var att jag drog ner på kaffet som spökade. Tog en kopp idag, och det smakade inte samma. 


    Simma eller promenad blir just nu min heliga timme sen jag plussade. Är så orolig för ett MF? Skrikandes Nu ska vi åka bort imorgon till lördag. Ut i skogen vid en sjö, blir skönt och rensa tankarna lite. Tanka på med positiv energi. Sen börjar jag jobba nästa vecka, så blir skönt med rutiner som håller huvudet lite upptagen med andra tankar. 

    Tänkte ta mitt digitala test imorgon eller torsdag, BIM +2 och hoppas på 2-3. Inte ringt MVC än, som en spärr i mitt huvud.. 

  • Eveven
    evelinagra1 skrev 2022-07-26 20:51:35 följande:
    Jag borde också vara i vecka 5 idag och att jag kissar mycket är nog mitt ända symtom också, sover också som en stock haha! Jag ska ta ett digitalt imorgon så hoppas på 2-3 imorgon. Jag ska på mitt första MVC besök redan på torsdag 

    skönt att komma iväg och tänka på annat!! 

    Oj så snabbt redan, skönt på ett sätt. Kom ihåg sist jag ringde, fick tid 3 veckor senare så hann aldrig gå på den. Jag ringer imorgon.. Kommer kännas skönt och mer verkligt tror jag när det är gjort, innerst inne är jag ju jätteglad och pirrig.
    Tar mitt digitala på Torsdag. {#emotions_dlg.flower}  

    Gällande symtom tänkte jag på idag, alla har ju SÅ olika graviditeter men gud vad svårt det är att intala sig själv vissa stunder. Hur det än går så känner vissa inget, vissa känner massor. Vissa känner tidigt, vissa känner senare. Drömmer 
    Måste iallafall from nu tänka positivt!!!!!! Hjärta

  • Eveven

    Tog ett vanligt CB? Tar slut på mitt lager nu haha. 
    Tar ett digitalt imorgon och ett nästa vecka. 


    Ringde MVC idag och fick inskrivningssamtal 16 augusti.Ett tag kvar.  Kommer gå in i vecka 8 då? Samma dag fast på kvällen har vi bokar VUL privat. 


     

  • Eveven

    2 dagars mellanrum på bilderna. Det första togs i söndags och det andra igår. Plussade i fredags med 1-2 på digitalt. 
    Hippas på 2-3 imorgon, då har jag nog väntat tillräckligt länge för att inte bli besviken. 


    Jag är gärna med i en FB grupp men väntar nog lite till Skäms
    Vill komma in i 6+0 iallafall, sen är jag tryggare. 


    Kram

  • Eveven

    Grattis Joohanna89!


    Testade 2-3 på CB digitalt idag. Kändes bra. Har inte testat digitalt innan, som visade 1-2. Sista testet nästa torsdag-fredag. Hoppas på 3+. 


    Idag: 4+2. 


     


    Symtom: Få. Jag har lite stick i buken, till och från under dagarna. Dem gör ej ont. Bröst gör ont vid vidröring och ett lätt illamående kommer på kvällarna.  Pigg i övrigt och tar minst en 45-60 minuters promenad varje dag. 


     


    En fråga till er, molvärk för mig är inte som mensvärk. Olika för alla. Men mensvärk fick jag en timme sist innan blodet kom vid missfallet. Men innan det hade jag aldrig kunnat ana på symtom eller visst om alla symtom försvann på stört. Är eran molvärk som mensvärk eller annan typ av känsla/smärta? 

  • Eveven

    Välkomna alla nya och grattis! Glad


    Kub-frågan, jag tror vi kommer vilja göra det men vet helt ärligt inte riktigt säkert. Håller sig fröt kvar så ska vi på ultraljud när jag är i 7+0 och då ska vi höra oss för. 

    Gällande träning så har jag tränat rätt hårt regelbundet innan, men har bestämt att ta det lite piano nu några veckor. Lågintensivträning. Brukar träna mycket med en kollega på jobbet, men får dra en vit lögn om att jag dragit på mig en ljumske-sträckning eller nåt haha. Så vi får promenera etc istället. 


    En bekant till mig är gravid 2 veckor före mig och vi båda har gått igenom MF, och hon sa till mig att idag är vi gravida och ska vara tacksamma och njuta av det. Det är fantastiskt. Imorgon, om en vecka, om en månad och hela tiden ut så är vi förhoppningsvis också det. Men njut idag och om det kommer en dag som allt skiter sig, så tar vi den DÅ. Finns inget vi kan göra för att framkalla ett MF hos en stark bebis. Förutom dem självklara sakerna som jag tror vi alla avstår. Hjärta 

    Symtom: Varit iväg nu några dagar och fortsatt i helgen, lyckats njuta och inte tänka för mycket vilket gjort mycket. Lycklig och pirrig. Är med på att det kommer bra dagar och sämre dagar, så tar varje dag för vad den är. Knappt någon molvärk, då och då under dagen mer eller mindre. När det kommer så är det en härlig känsla. Bröst och illamående kvällstid. Lite humörsvängningar tycker min partner också. Flört

Svar på tråden BF APRIL 2023