• Svar på tråden BF APRIL 2023
  • H0nd3ndär

    Smurfen1990: illamåendet börjar bli riktigt otrevligt här med. Är i v 6+0. Illamående 24/7. Har lergigan kvar från förra graviditeten då illamåendet höll i sig fram tills jag blev igångsatt. Men har inte ens ringt mvc än så känner att jag får avvakta tills efter första kontakten med dem.

  • Cashmere
    FrkOlsson skrev 2022-08-18 20:05:52 följande:

    Hej och grattis! 


    Jag antar att CB står för Clearblue, alltså ett märke på bl a gravtester. Siffrorna är vilken vecka testet visar att man är i, det är alltså digitala test och inte pappersremsor som jag tror att du menar att du använt. 


    Hoppas det hjälpte!


    Ja, då förstår jag, stort tack för att du förklarade det! ????
  • Miasma

    Smurfen1990:

    Jag är vecka 5+5 och har varit illamående i tre dagar nu. Försöker att äta så bra som det går för både online och barnmorskan sa att det är jätteviktigt att man äter rätt just nu. Det är verkligen inte lätt. I vanliga fall är jag jättematglad och äter all sorts mat utan problem.

    Jag såg att citronvatten skulle hjälpa och det har faktiskt hjälpt litegrann så du kan testa det om du tycker om det! Eller nåt annat man kan smaksätta vattnet med.

    Berätta gärna om ni har några andra tips mot illamående. Skäms

  • Mysmilla

    hej på er! Gravid med barn nr 3. BF 29/4. Har varken mått illa eller haft yrsel tidigare graviditeter men känner av båda delarna redan nu. Jättetidigt ju. Varför är det så tro? 

  • Equos

    Hänger på i denna tråden.
    Gravid med första barnet och är nu i vecka 8 (7+1).
    Fortfarande hemligt för alla i vår omgivning så är så tacksam för att jag har milda gravidsymptom än sålänge????
    BF 7 April 23 efter inskrivning hos barnmorska, får se om det ändras efter första ultraljudet samt KUB som är i slutet av september???? 

  • Lmsthlm

    Hej! jag vill också hänga på. GladVecka 9+0, bf 1 april. Fick mf i v 6 innan detta så har varit orolig men börjar slappna av mer nu. Illamåendet från helvetet. Förstår inte hur jag ska stå ut. Postafen funkar INTE. 

  • Fjompp91
    sötmummy skrev 2022-08-21 19:06:50 följande:

    Alla ni som fått tidigt ul el vul hur tidigt har ni fått det? Bokat privat ?


     


    Jag bad egentligen bara om det, pga måste bli ?offentligt? iomed fysiskt jobb + orolig att det ens är något där! Så ska dig när jag är i typ 8+4 eller något sånt! Får nog betala typ 300kr som ett vanligt läkarbesök. 

  • Mimmi061

    Hej alla, 

    Hjälp gärna en orolig själ om ni har/har haft liknande upplevelse. Är i vecka 6 (5+4) och har sedan vecka 6 börjat haft två kramper och blödningar som kommit ner på en gång och återgått till bruna flytningar (som jag har haft från början). I samband med detta känner jag smärta i magen och ryggen. Är det tecken på MF eller vet ni vad det beror på? 

    Vid första blödningen ringde jag barnmorska som sa att jag inte behöver vara orolig och att det kan bero på ansträngning. Måste nämna att jag har bilat genom Europa de senaste dagarna och är ganska trött. Är det normalt? 

  • Oktobertjej

    Här är en till som väntar aprilbebis. Har skickat meddelande om att få vara med i FB-gruppen Solig Jag är på v. 4+5 med BF 26/4.

Svar på tråden BF APRIL 2023