• Svar på tråden BF APRIL 2023
  • Mamaria84
    Annemarit123 skrev 2022-08-05 09:57:30 följande:

    På frågan om symtom;
    Jag är i vecka 5+3 och har ömma och fylligare bröst, illamående till och från, molvärk och väldigt väldigt trött. Sen har jag dessutom en svullen mage. Tänker att det inte är möjligt att det redan ska kunna synas men jag tycker nästan det, haha! 

    Jag är väldigt sportig och tränar ca 4-5 dagar i veckan. Kommer fortsätta med träning på samma sätt, men kommer såklart lyssna på kroppen under graviditetens gång. Hurdan inställning till träning under graviditet har ni ?


    Jag tränar också mycket! Det är jättebra att träna under graviditeten och som du säger så blir det bara ännu lite viktigare att lyssna på kroppen. Jag är pt och Mammamage-utbildad så känner att jag vet vilken nivå jag ska lägga mig på. Kommer dock att skippa de högintensiva passen. Vad brukar du träna?
  • jojjea

    Hej! Hakar på i den här tråden då jag har BF i april. 2 olika appar säger olika datum, 10e eller 14e april, jag tror dock mer på det senare då jag vanligtvis har lite längre cykler. Jag har ett barn sedan tidigare som är 2,5 år. Förutom den graviditeten har jag också ett MA i v. 14 i bagaget så oron börjar göra sig påmind igen men jag hoppas allt går bra denna gång. Hittills känner jag mig öm i brösten, ofta kissnödig, lite illamående och lite stick och ilningar i magen. Har försökt få kontakt med BM för att boka inskrivning men de hade inga telefontider just nu så jag väntar på återkoppling via 1177.se

  • Bruno97

    Ni som har haft mf hur länge pågick det? En dag, flera dagar, veckor, månader? Och var de alltid lika mycket blödning?

  • Tee87

    Hej! Jag hoppar in här, bf borde vara 18/4, blir mitt tredje barn om detta går vägen. Vecka 4+4 idag. Testat väldigt svagt positivt iförrgår och igår. På måndag ska jag köpa digitalt test. Vågar man testa på kvällen tro, eller vänta till morgonen?

    Mina andra test med de två andra barnen var inte såhär svaga, så lite orolig är man. Har haft ett MF och ett MA också tidigare.

    Symtom är endast utebliven mens och enorm trötthet på kvällen. Brukar lätt vara uppe till kl 23 men nu slocknar jag kl 21 haha!Foten i munnen

  • FrkOlsson
    Bruno97 skrev 2022-08-13 11:52:34 följande:

    Ni som har haft mf hur länge pågick det? En dag, flera dagar, veckor, månader? Och var de alltid lika mycket blödning?


    För mig har det alla gånger bara kommit lite rosa på papperet sen avstannat och den börjat och sen har mensen kommit efter kanske 1-2 veckor förutom med mitt MA. 


    Samma sak denna gång, ska in på ultraljud på tisdag och se om det finns nåt där. Mycket tveksam då alla symptom försvunnit förutom jätteömma bröst. 


    Men jag har aldrig fått jätteont eller blött.

    Hur går det för dig Bruno97 och för dig Fia92?

  • Fia92

    Mitt förra MF började komma ut i 8+3 men hade slutat växa i 6+3. Jag började blöda mycket rätt omgående och blödde mycket ca 3 dagar, därefter sparsamt/som en normal mens och bara efter lite drygt en vecka var allt faktiskt ute.

    Idag har smärtan inte varit lika intensiv men jag har i princip haft konstant ont. Nu känns det som intensiv molvärk. Tittar efter blod hela tiden men än så länge är det inget. Inte mycket av andra symtom kvar dock?Tog ett nytt test idag och får fortfarande ett starkare streck än kontrollstrecket. Känns skönt att ha ett ultraljud om några dagar.

  • Mellini

    Hej! Hoppar försiktigt in här efter att ha blivit gravid oplanerat. Fick barn för 6 månader sedan så tankarna har verkligen snurrat Tyst Nu har vi bestämt oss för att köra så hoppas detta går vägen nu.

    Vecka 5+0 idag och funderar på att boka in ett tidigt ultraljud så fort det går, är det flera här som tänkt göra ett och i vilken vecka isåfall? Glad

  • evelinagra1
    Mellini skrev 2022-08-14 12:04:58 följande:

    Hej! Hoppar försiktigt in här efter att ha blivit gravid oplanerat. Fick barn för 6 månader sedan så tankarna har verkligen snurrat Tyst Nu har vi bestämt oss för att köra så hoppas detta går vägen nu.

    Vecka 5+0 idag och funderar på att boka in ett tidigt ultraljud så fort det går, är det flera här som tänkt göra ett och i vilken vecka isåfall? Glad


    Jag har bokat ett ultraljud och jag kommer vara i 8+2 enligt mina beräkningar :) 
  • Eveven

    Vi ska gå på tisdag och är då beräknad att vara i 7+0. 


    Börjar bli lite nervös, men samtidigt jättnöjda med vårt beslut att boka ett tidigt ultraljud privat. 

  • sbina86

    Hej.
    Hoppar in här med ett bf 26/4. Tog ett gravtest igår som visade svagt positivt och idag var det lite starkare.
    Mitt bim är inte förän om 6 dagar men är på äl+13. 
    Har 3 barn innan som är 11, 10 & 15 månader. Tog ut spiralen i maj och detta är det riktiga försöket som det tog sig på. Är 35 år :)
    Jag har haft väldigt mycket yrsel idag och illamående. 

Svar på tråden BF APRIL 2023