Inlägg från: Anonym (Lovisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovisa)

    Orgasmfritt

    Jag kan bara komma med mina tankar utan att ha så mycket erfarenhet då jag själv har en ganska hög lust. 

    Att ha sex med målet att ingen ska få orgasm kan vara väldigt tändande tycker jag. Det blir mer fokus på kroppen och inte lika könsfokuserat vilket gör mig kåtare mentalt. Jag kan tänka mig att det tar bort press att prestera för henne. 

    Fundera på vad i sex hon tycker om och vad hon inte tycker om? Hon verkar uppskatta massage. Skulle hon tycka om att bli bunden? Eller ligga på några kuddar med rumpan i vädret och du smeker den och ger olika typer av behandling men lämnar underlivet ifred länge och kanske aldrig kommer dit. Du kanske också ska vara helt passiv och hon får smeka dig en stund utan att du får komma. Allt detta kräver ju att hon har någon slags välbehagskänslor och inte känner olust eller äckel. 

    Jag tror dessutom på schemalagd sex. Få en regelbundenhet i det. När ni då inte ska ha sex så finns det heller inga förväntningar på det. Att avsätta tid för det och möjlighet att förbereda sig mentalt. Sen kan man såklart säga nej och även detta förutsätter att hon faktiskt vill. 

  • Anonym (Lovisa)
    HrSam skrev 2022-08-05 23:56:14 följande:
    Jag är inte så jätteintresserad av att bara få till det mer ofta. Jag vill framför allt att det skall bli mer intressant, spännande, intimt,  passionerat och framför allt mer närvaro när det väl blir av. När det bara är min egen utlösning jag vill åt runkar jag hellre. Och erogena zoner eller inte
     Hon hör helt enkelt bara till kategorin av kvinnor som inte får orgasm helt enkelt och hon har själv inget driv eller intresse av att förändra det. Men sex måste väl kunna bli kul ändå. Eller?
    Frågan är väl om hon har driv och intresse för att ha sex utan orgasm? Har hon någonsin haft något sexuellt driv?

    Förslaget att smeka henne mer sexuellt i samband med massage tycker jag är en bra idé. Jag tror på små steg. Vad tycker du är fel i det förslaget?

    En fråga är väl om det finns något som gör henne kåt? Om hon på riktigt inte blir det eller om hon på något sätt är sexuellt hämmad och har svårt att släppa fram de känslorna. 
  • Anonym (Lovisa)

    Du är inte nöjd med svaren men jag har lite svårt att förstå vad det är för svar du vill ha. Du vill att ni har det roligare i sängen men att det inte behöver innebära orgasm. Jag vet inte vad cdb är men olagliga substanser har jag inte så bra koll på och jag har svårt att tro att det är en lösning. 

    Ni båda kan inte klara er utan sex säger du men hon är för tråkig för att du ska vara nöjd. Jag tror det är en konflikt som behöver lösas. Du vill inte lägga press på henne genom att skippa orgasmen men jag tror det är en annan press du lägger istället. Men jag ska inte heller lägga ner mer tid på detta men jag märker att jag blir irriterad på ditt svar om att du inte får rätt svar här. Inte för att jag tror att mina svar är perfekta men för din avfärdande inställning. 

  • Anonym (Lovisa)
    HrSam skrev 2022-08-18 09:17:07 följande:
    Tack.

    Precis så.

    Jag är inte så intresserad av att dissekera mitt eget sexliv och få betyg på mina åtgärder. Men jag kan göra det om det för diskussionen framåt. Så jag ska försöka svara New Dawn mer utförligt, men jag är rädd att det kommer bli ett långt inlägg.

    Det jag främst är nyfiken på är andras positiva exempel på hett, passionerat och intimt sex, när ena partnern (oftast kvinnan) är anorgasmisk. Trots allt är det ju ganska vanligt. Hur gör man, hur resonerar och kommunicerar man?  hur kommer man bort från fokuset på mannens njutning och orgasm så att det hela inte blir en runksession för honom med kvinnan som runk-sleeve? Den mesta litteraturen om kvinnlig sexualitet är fortfarande fokuserad på hur man når orgasm och jag är nyfiken på annan typ av information. Varför och hur har man sex utan orgasm?
    Jag hoppas någon sådan kvinna svarar eller en man som lever med en sådan kvinna. Så länge kan jag bara säga att jag tror det gäller att hitta vad som tänder henne. När känner hon lust? Jag kan själv tycka att jag och min man har som bäst sex när vi bestämt att ingen ska få orgasm. T ex om vi ska ha sex dagen efter och vill spara oss till dess men ändå blir sugna. 
    Du trodde att bdsm kunde vara en öppning men att hon inte riktigt var intresserad av det. Finns det vissa saker inom det som hon ändå skulle tycka om? Jag t ex älskar att bli bunden och blir galet kåt av det. Kan också tycka det är kul att binda men det är inget min man vill tyvärr. Även om jag älskar att bli bunden känner jag mig inte särskilt undergiven. 
    När vi bestämt oss för att inte få orgasm brukar det bli mycket fokus på kroppen. Där tycker jag om att bli tagen hårdare i men det är ju inte alla som vill det och kanske ffa inte om hon har ont i kroppen. Men kanske andra material som en fjäder eller liknande. Eller går hon mer igång på att ge?
    Den stora frågan är väl vad som gör henne kåt? Vet hon inte eller vågar hon inte erkänna det?
  • Anonym (Lovisa)
    HrSam skrev 2022-08-18 12:41:37 följande:
    Tack Lovisa. Riktigt bra tankar som ger mycket att tänka på. 

    Jag skall försöka presentera lite mer mild BDSM. Jag själv går igång på smärta och om hon kan tänka sig att använda flogger eller pinwheel på mig, så kanske skulle det öppna upp för mer närvaro och kommunikation om inte annat.

    Jag tänker att även jag har varit dålig på att vara mer konkret i vad som skapar lust hos mig. Utan bara gett bilden att jag gärna har sex i största allmänhet. Då är det kanske svårt för henne att prata om sin njutning.

    Det där med att binda hade jag gärna testat. Men tänker att det inte ger så mycket om ens partner redan kör "döda fisken"? Det är inte så mycket rörelsemönster som man begränsar tänker jag. Eller tänker jag fel? Är det något med att tvingas lita på ens partner till 100% i stunden som gör att man tänder till?

    Men jag känner att jag ger en orättvis bild av min frus inställning till sex. Den är oftast passiv och initiativlös men inte alltid. Ibland tar hon initiativ, tafsar och kommer med skamlösa förslag. 

    Sedan jag startade den här tråden för några veckor sedan har jag själv gått och funderat kring själva frågeställningen och kanske mer eller mindre medvetet ändrat lite av mitt beteende. Som sagt masserar jag henne ofta. Med glidmedel och olika oljor vi själva blandar. Nu har jag dock börjat använda mer olja och ta i hårdare, vilket tagits väl emot. Nu senast testade jag ekologisk kokosolja som jag värmde i micron. En höjdare som jag varmt rekommenderar.

    En annan sak jag kommit fram till om mig själv och min och min frus relation är att det är nog inte så mycket hennes brist på sexuell lust, som en brist på verklig tillit. Hon litar inte riktigt på mig och kontrollerar alltid om jag gjort något jag lovat. Och känner hon inte tillit till mig i vardagen är det nog svårt att känna tillit i sängen. Och då är det nog också svårt att släppa taget och välkomna sin egna njutning.

    Och innan diskussion drar iväg åt ett nytt håll vill jag vara tydlig med att det inte handlar om att jag inte städar eller håller efter mig. Jag städar betydligt bättre än henne och när vi renoverar eller gör något med vårt hem är jag mycket mer noggrann. Mitt slarv handlar mer om att jag oftare än henne får parkeringsbot, jag missade ofta barnens tandläkartider mm.  för ngt år sedan missade jag en räkning som hamnade på inkasso. När jag studerade missade jag en omtenta som gjorde att jag tappade studiebidraget en termin vilket jag fortfarande påminns om.  Klantigt av mig och genuint osexigt. Men om jag förbättrar mig där, kan jag då återvinna hennes tillit så att hon inte behöver kontrollera mig hela tiden och kan det då avspegla sig till den grad att hon vågar släppa taget i sängen?

    Eller ska jag inse att 25+ års relation samlat upp så mycket skit att det är bättre att börja om från början med någon annan som många här på FL redan föreslagit.

    Jag ger det ngt år till så får vi se.
    En anledning till att jag tänkte på bondage var faktiskt att hon verkar tycka om att vara passiv. Sen är det skillnad på att vara passiv och ointresserad och passiv, kåt och närvarande. Det kanske är lättare för dig att hon är bunden och passiv och du kan ta det mer som en lek där du lite kan göra vad du vill med henne och hon kan bara ta emot. (För säkerhets skull behöver man väl nämna samtycke här men det är underförstått.) Om hon blir kåt av det kan du reta henne på olika sätt. Du kan även se till så hon suger osv. Jag tänker att om det går att få igång hennes lust här kanske hon kan bli mer aktiv i andra sammanhang. Men att hon känner att det är helt ok att vara passiv ibland och att vara bunden är en stund hon kan vara det och tillåta sig att njuta av det utan dåligt samvete för att hon inte är mer aktiv. 

    Du har nog rätt i att det är svårare att vara specifik med sina önskningar än att vara mer allmän men det specifika kan nog ibland ge mer. T ex som du är inne på att om du säger att du önskar att hon blir roligare och mer experimenterande i sängen så är det mycket svårare att bemöta än om du säger att du har en fantasi om att bli smiskad med en flogger och frågar om hon kan tänka sig att prova det. Men det är också när vi blir mer specifika med våra önskningar som jag tror vi känner oss mer sårbara. Ofta skäms man lite för sina önskningar och fantasier men om du visar att du kan komma fram med dina trots att det är lite jobbigt kanske hon kan komma fram med sina.  

    Om hon ibland är mer lekfull och kommer med skamlösa förslag, häng då på det. låtsas lite att det är en större del av henne än det kanske är och att du tycker om den sidan. Få henne att känna sig stolt över den sidan. 
Svar på tråden Orgasmfritt