Inlägg från: Anonym (What's in it for me?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (What's in it for me?)

    Min man tänder på mig när jag har på mig träningskläder!

    Naturligtvis. Män tänder på det mesta. Jag tar bara på mig det om det gynnar mig, om jag får ut något jag vill ha av att bära det. För vems skull och varför? Förtjänar han det, har han varit duktig och lydig och vad vill jag själv få som jag garanterat får om jag visar min rumpa och är det värt det, är frågor som jag frågar mig först.

  • Anonym (What's in it for me?)

    Vem bryr sig vad de gillar? Vad gillar du själv?

    Ni män som svarat i tråden, vad gillar era kvinnor? Vad har ni själva på er för att få kvinnor upphetsade, vet ni vad kvinnorna gillar för kläder och har ni tagit reda på det?

  • Anonym (What's in it for me?)
    Anonym (Ludvig) skrev 2022-08-04 14:45:22 följande:
    Det är omöjligt för en man att klä sig så att en kvinna känner "upphetsning" när hon ser mannen i det. Glad (OM det inte är nån av dom där supermännen förstås.) Men för en vanlig man är det omöjligt.

    Kvinnor funkar inte så, det trodde jag alla visste? Obestämd

    Vi män får istället koncentrera oss på att inte klä oss så att kvinnan får avsmak.
    Jag gillar snygga jeans, eller chinos mex vit skjorta, dyr snygg klocka.

    En man i kostym och vit skjorta är allra snyggast för mig.

    Är han vältränad kan han vara snygg i snygga jeans och t-shirt eller piké. Klocka gör mycket. Även ringar på rätt man beroende på hansstil i övrigt. Buissnesslooken är tilltalande för mig.

    Det sägs som ett talesätt att en man i snygg kostym är för en kvinna vad en kvinna i underkläder är för en man.

    Det märks att du inte frågat en kvinna vad hon gillar för kläder på en man, sådant är individuellt men det finns alltid preferenser.
  • Anonym (What's in it for me?)

    Män tänker generellt på sex 10 ggr per dag. Oavsett. De tänder till alltså oerhört lätt och på kvinnor, korta som långa och smala som tjocka, alla möjliga kvinnokläder så som tjolar, jeans, baggy, sportkläder, galakläder ja i princip alla kläder som har en kvinnokropp i, även på kvinnoskor så som sneakers, högklackat och samtliga skor med kvinnofötter i, tänder på aktiviteter kvinnor sysslar med så länge det är kvinnor som utövar aktiviteten.

    Det är med andra ord alldeles för lätt att få en man kåt för att bry sig. Han tänder av sig själv typ 10 ggr per dag så varför anstränga sig? Nä, det är för lätt så lika bra att inte bry sig om.

    Däremot är det logiska att HAN börjar bry sig om hur han ska göra eller vad han ska bära för att göra en kvinna attraherad, eftersom kvinnor generellt är svårare att få kåta och mer komplexa.

    Därmed är det MANNEN som ska klä sig så att hans kvinna blir intresserad, eftersom det är en mer utmanande uppgift. Och han ska sluta att säga till kvinnor hur kvinnor ska vara klädda eftersom studier visar att han oavsett om hon följer det han säger sig gilla eller inte ändå är intresserad av att tänka sexuella tankar cirka 10 ggr per dag så varför anstränga sig?

    HAN bör anstränga sig att vara attraktiv själv för sin partner eftersom det är mycket svårare!

Svar på tråden Min man tänder på mig när jag har på mig träningskläder!