Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Min man tänder på mig när jag har på mig träningskläder!

    Anonym539 skrev 2022-08-01 14:43:34 följande:
    Min man tänder på mig när jag har på mig träningskläder!

    Min man älskar när jag har på mig träningsklädeer, typ tights eller cykelbyxor men även sporttoppar. Han gillar när det sitter tight runt rumpa och lår. Det har gått så långt att han flera gånger i veckan frågar om jag kan sätta på mig det och jag tackar inte nej. Men jag undrar bara, har ni kvinnor där ute män som också tänder på detta och vad gör ni åt det?


    Hej.
    Jag är man men väljer ändå att svara i din tråd vänd till andra kvinnor men jag tror kanske att jag kan bidra till tråden trots allt. Hoppas du tycker det är okej.

    Jag personligen tycker det är MYCKET tändande att titta på er som väljer att ha figurnära tighta träningskläder. Och jag vet att detta är en rätt vanlig turn-on hos många. Särskilt toppar och tights eller cykelbyxor som med den åtsittande passformen snarast accentuerar det attraktiva kvinnliga formerna när det täcker just rumpa och byst samt framhäver bar midja och är i mina och många andras ögon fantastiskt läckert.

    Dels  handlar det om hur plaggen sitter åt. Dels är det känslan i materialen där lycra/ spandex är väldigt sensuellt att ta i. Materialen görs dessutom ofta i glansig finish som än mer förstärker det sensuella.

    En rumpa i snygga blanka träningstights, i synnerhet i de senaste tightsen som kommit nu med schruncheffekt är hur läckert som helst. 
    Tänk lite så här: träningstights i blanka tunnt stretchiga material är väldigt lika ett par opaque strumpbyxor eller leggings men här bärs de utan kjol... Både i känsla och utseende.

    Bilden här visar iofs en catsuit men likväl ett träningplagg som många seäkerligen tycker är väldigt sexigt. Outfiten  spelar tveklöst tydligt på att förstärka och framhäva det kvinnliga. 
    Även om många av oss inte är tränade och har en kropp som tjejen på bilden, vi gillar att se er i tighta plagg även om ni har mer vardagliga kroppar när ni vågar välja att låta det figurnära passformerna på plaggen få synas.


    Nu förstår du kanske lite vår entusiasm över detta.

    Jag hoppas ni fortsätter att bära dessa plagg på det sätt ni gör. Det är väldigt glädjande din generositet och lyhördhet mot din man att du väljer att bejaka detta. Det verkar ju dessutom vara ett ömsesidigt positivt utbyte.
     
  • Anonym (Man)

    Jag har typ en fetish kring just hårt sittande glansiga träningstights och andra träningsoutfits.


    Tycker det är jättesexigtSkrattande
  • Anonym (Man)
    Sade skrev 2022-08-04 22:32:43 följande:

    Min kille älskar när jag hasar omkring hemma i tighta underställ på vinter. har två underställ som han älska. brukar skoja att jag neonet köpa raffiga underkläder  bara dra på mig glansiga underställ för att gå igång honom ????

    Detta är ju winwin eftersom jag gillar att hasa omk i långkalsonger här hemma ????


    Jag är man och tycker att det är jättesexigt med tighta glansiga underställ.
    Jag tycker i och för sig att det är jättesexigt med vackra feminina underkläder också.

    Generellt är tighta glansiga plagg som sitter figurnära och som förstärker formerna på kroppen sensuella avsett vad det är för nåt så länge som det är sköna material att se och ta i.

    Ingen slump att det går s bra för till exempel Kari Traa.

    Objektifiering javisst... men så länge alla inblandade parter är överens och nöjda så är det väl bara bra.

    / Man
  • Anonym (Man)
    Sade skrev 2022-08-05 09:31:04 följande:
    Det är Kari Traa som funkar här hemma ;)
    Jag är inte ett dugg överraskad att det är Kari Traa. Det är ju inte en slump var de väldigt tydligt markerade sömmarna sitter om man säger så...

    Finns andra märken också som gör väldigt sexiga plagg av den typen men Kari Traa är duktiga på att få det funktionellt men samtidigt läckert och feminint.

    Kari Traa träningskläder med tights etc som har tydligt markerade sömmar i kontrastfärger på strategiska ställen för att lyfta fram olika delar på kroppen är ju också läckra.

    Överhuvudtaget finns det många som gör väldigt läckra plagg. Det nämndes träningstights med scrunch effekt tidigare här i tråden. De är ju gjorda just för att lyfta och ge en sexigare rumpa. Och ja det funkar verkligen.... Och vi som gillar att se och njuta tackar inte nej när ni ger oss möjligheten att få se...
Svar på tråden Min man tänder på mig när jag har på mig träningskläder!