Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    gillar FÖR långa tjejer, vad ska jag göra?

    CutePuppy skrev 2022-08-03 18:33:08 följande:
    gillar FÖR långa tjejer, vad ska jag göra?

    Jag är 183cm men gillar tjejer som är längre än mig, vilket gör att de flesta tjejer som är min typ ofta föredrar någon längre.


    Roligt att läsa denna konversation och alla "burns" men något som slår mig är: Vad är ditt syfte med denna tråd? Ska vi tycka synd om dig? Vill du hitta likasinnade? Vill du ha råd? Vill du ventilera? 

    Det du skriver, som jag tolkar det, är detta:
    1 Du är 183 cm lång.
    2 Du gillar tjejer som är längre än 183 cm.
    3 Tjejer som är längre än 183 cm föredrar oftast någon som är längre (än dem själva? Och således) än dig.

    Då har du ju skrivit själv att det är nästan omöjligt att få ihop en matchning?

    Dessutom tough luck att du själv är "hela" 183 cm om du gillar kvinnor som är längre än dig, du får operera dig så du blir 160 cm, mycket större utbud då. Eller tänk om du kunde "operera" psyket och gilla tjejer som är kortare än dig? Wow, vilket utbud! Skrattande
  • Anonym (Haha)
    CutePuppy skrev 2022-08-04 14:24:38 följande:
    Operera psyket för man har en viss typ?
    Låter som sunt tänkande!
    Alla ska gilla precis samma sak, annars ska det opeeras?
    Syftet med tråden är lätt att förstå, att föra en konversation inom det ämne som tråden innehåller.
    Förstår man inte det kanske man ska... operera hjärnan enlgit dig? (inte enligt mig, det hade ju varit hemskt att resonera så!).

    Men om normen förstår något så ska man enligt vad du skriver operera sig tills man faller inför normen eller problemet löser sig pga operationen, så antar jag du är på väg till hjärnkirurgen nu?
    Herregud! Det var ett skämt? Tål inte folk sånt längre?  *Himlar med ögonen och skrattar irriterat.* Jag trodde det var ganska uppenbart att jag INTE menade allvar. Men om inte så ber jag om ursäkt. Det är svårt att uttrycka sarkasm i text.
  • Anonym (Haha)
    CutePuppy skrev 2022-08-05 15:05:14 följande:
    Jag antog att skämtet såklart skulle gå ut på att det var något fel på psyket, om så inte var fallet hade skämtet absolut ingen poäng alls och var bara skrivet out of context, så vad menad du med skämtet i sånna fall?
    Givetvis förstod jag att du inte menade allvar, men eftersom grunden till skämtet borde ha varit det jag skrev som du nu säger det inte var, så skrev du alltså bara något random som inte haden något med sammanhanget att göra? 
    Jag tycker det hade med sammanhanget att göra.

    Jag skämtade att man kan operera antingen kropp eller huvud för att öka utbudet. Det jag säger är ju sant, men klart att ingen skulle göra så på riktigt, därför blir det ett skämt. Men sanningshalten i dessa högst osannolika lösningar återstår. Därför har de med ämnet att göra och är inte irrelevant.
  • Anonym (Haha)

    Vet du vad? Jag tycker att DU har ganska otrevlig ton nu faktiskt (om man ser till dina senaste inlägg).

  • Anonym (Haha)

    Jag har aldrig sagt att jag alltid har rätt, inte heller att jag inte är en otrevlig människa. Bland det första jag dock skrev när du reagerade på min första kommentar var faktiskt ordet "ursäkta". 


    Anonym (Haha) skrev 2022-08-05 14:39:23 följande:
    Herregud! Det var ett skämt? Tål inte folk sånt längre?  *Himlar med ögonen och skrattar irriterat.* Jag trodde det var ganska uppenbart att jag INTE menade allvar. Men om inte så ber jag om ursäkt. Det är svårt att uttrycka sarkasm i text.
    Och jo, jag tycker man kan vara otrevlig även om man "bara försvarar sig" mot andra otrevligheter. Man kan väl välja hur man vill försvara sig? Jag står fast vid att både du och jag är otrevliga, mot varandra, och ingen är bättre än den andre. Man väljer hur man agerar. Det finns ingen lag som säger att om någon är otrevlig mot mig så måste jag vara otrevlig tillbaka. Därför blir jag irriterad på att du försöker läxa upp alla här, när du gör samma sak själv. Det är dubbelmoral och du står inte ens för det. Jag bad om ursäkt från början, och vad fick jag för det? Bara skit tillbaka från dig. Då blev jag sur och fortsatte vara otrevlig. Inte tänker jag vara trevlig när du inte är det. Det har jag ingen lust med. Men det är kul att kommentera, för jag vet aldrig vad du ska svara härnäst.
  • Anonym (Haha)
    CutePuppy skrev 2022-08-07 11:50:34 följande:
    "Haha" läser antagligen detta och blir ofta väldigt upprörd över lögner.
    Det har du rätt i. Nu orkar jag inte mer. Vad vill du att jag ska säga? Du har rätt och jag har fel. Förlåt för att jag är så elak och otrevlig och inte kan bete mig hyggligt. Adjö. Du vinner.
Svar på tråden gillar FÖR långa tjejer, vad ska jag göra?