• Ascendere

    Ni som skiljer er pga sexbrist

    Anonym (WTF) skrev 2022-08-04 17:57:14 följande:
    Ni som skiljer er pga sexbrist

    Hur förklarar ni skiljsmässan för barn o övrig familj? 


    typ - nä du vet mamma ville aldrig knulla så jag ska leta nån nu kåtare kvinna istället- 
    ? eller?


    För barnen: "Jag och mamma är goda vänner. Det kommer vi att fortsätta vara, och vi kommer att fortsätta göra det så bra som möjligt för er. Men för att vara gift behövs det att man är mer än vänner, man behöver vara kär också. Det är vi inte längre. När två vuxna som har varit kära i varandra men inte är kära längre bor tillsammans blir det lätt att man bråkar istället och man behandlar inte varandra så bra som man skulle vilja. Därför tycker vi det är bättre att vi bor på olika håll och kan fortsätta vara goda vänner" 

    För övriga: "Vi ville för olika saker med relationen/vi utvecklades åt olika håll/kärleksrelationen övergick i vänskap/vi var inte längre kompatibla/vi kom fram till att vi passar bättre som vänner" osv osv 

  • Ascendere
    Anonym (Luke) skrev 2022-09-06 18:56:58 följande:
    Bara dåliga ursäkter.

    Livet är ingen Hollywood -film. Det spelar ingen roll om du för tillfället känner dig kär i din fru eller inte. Behandla din fru kärleksfullt och hon kommer att behandla dig kärleksfullt tillbaka. Både barnen, din fru och ditt framtida jag hade varit dig evigt tacksam.
    Helt sant.

    Skulle kunna säga "vi gör båda vad vi kan men det räcker inte, vi kan inte ge varandra vad vi behöver", men tänker att det blir för komplicerat för barnen.
Svar på tråden Ni som skiljer er pga sexbrist