• Guldnovan

    Fråga till medelålders kvinnor som "nätdejtar".

    Anonym (Vart finns min kvinna) skrev 2022-08-09 16:56:37 följande:

    Tack för all fortsatt aktivitet, jag läser o tar till mig.

    En ny fundering som dykt upp...
    Är det gångbart att vara osäker och inte riktigt ha koll på vad för sorts relation man är ute efter, eller faller man bort då?
    Jag trivs faktiskt ganska bra generellt med mitt nuvarnade singelliv och barn varannan vecka, ena veckan går man all in i singelpappa livet med allt vad det innebär att ensam rå om 2 småbarn och jobba heltid, andra veckan umgås man med vänner och gör saker som får en själv att må bra...

    Det jag saknar är just närheten till någon annan och att ha någon som man delar livet med. Jag vill ha någon att sätta mig i soffan med på kvällen när ungarna laggt sig och dra några avsnitt på en serie, jag vill ha nån som drar ut mig på promenad, jag vill ha någon att ringa o berätta för när det händer mig något...

    Om det sen på sikt leder till att vi flyttar ihop eller utvecklar nån form av särbo-relation det återstår att se, jag är villig att gå in i det förutsättningslöst och sen låta saker o ting utveckla sig...

    Går det hem att formulera nått i den stilen? Eller vill ni damer prompt veta vart det är på väg innan ni ger er in i något?


    Jag vill detsamma och skulle tycka det är ok att ta det som det kommer. Träffas när mannen inte har barnen är en bra start, sen får man se. 
  • Guldnovan
    Anonym (Blue Berra) skrev 2022-08-25 15:42:50 följande:
    Men bara för att en man tycker att sex är 1 viktig del i att gå vidare med en kvinna behöver det ju inte betyda att det BARA är sex.
    Jag är klok nog att inte skriva "knulla? "

    Men man kan ju vilja stämma av att det är en kvinna som gillar sin kropp,  är sexuell och frigjord ganska tidigt i snacket så man inte ödslar av varandras tid om det är en blyg kvinna som vill ligga still på rygg med lampan släckt.

    Inget fel på er men liksom inget för mig.  Hur bra och trevlig hon är för övrigt så är detta VIKTIGT.

    Kan detta respekteras eller är jag gubbslem nu? 
    Nej jag vill veta detsamma. Är han nyfiken, viril, och lekfull i avseendet sex? Är det ok att gå naken om tillfälle ges, sex på andra ställen än sängen osv. 
  • Guldnovan
    Anonym (Vart finns min kvinna) skrev 2022-08-28 07:42:45 följande:
    Tack för svaret.

    Inte sexat än, senaste träffen avslutades dock med en ordentlig kram och låååång kyss på hennes initiativ.

    Jag är försiktig med att föra in samtal på området sex och drar mig för att trycka på mot att ligga, mycket pga att jag läst och hört att de som söker seriösa förhållanden kan bli avskräckta av detta.

    Men nu är det nog runt 3 veckor sen vi började snacka med varandra, nästa gång vi träffas så är det 4de gången, kanske är det dags att hångla upp henne mot en vägg och vara helt öppen med hur gärna man vill :)
    Det skulle jag tycka vara dags för att veta om jag vill fortsätta. 
Svar på tråden Fråga till medelålders kvinnor som "nätdejtar".