Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Sticker och kliar i kroppen. Orolig. Är det någon med erfarenhet?

    Symtomen på MS kommer mer smygande och finns inte bara där över en natt. Så ta det lugnt och avvakta lite, stressa mindre.

  • Anonym (Nej)

    Helt ärligt, så verkar du överanalysera dina symtom. Livet är kort, försök att njuta av att du lever och är frisk istället för att leta efter sjukdomar och sånt som är fel. 


    Dessutom, om du håller på och söker för massa småsaker upprepade gånger och det visar sig att det inte är något så kommer inte sjukvården att ta dig på allvar. 

  • Anonym (Nej)

    Jag menar inget illa TS, men skulle nog säga samma som Stina skrivit. 


    Om jag har ont i ryggen så tänker jag inte direkt att det är något farligt, antar jag att jag sovit dåligt, lyft för tungt etc. Om jag googlar kommer diverse olika hemskheter upp. 


    Hade ögonryckningar för något år sen som höll i sig i en månad. Behandlade mig med tårersättning och försökte stress mindre, så försvann dom. När jag blir stressad får jag även en klump i halsen, som kan finnas där ett par veckor. Sen försvinner det. 


    Alla har små konstiga symtom från olika ställen, och det skulle vara jättejobbigt att överanalysera och tänka att det är en farlig sjukdom direkt. 


    Det jag menar är att det verkar som att du bara går och väntar på att bli allvarligt sjuk. Har jag fel? Försök att släppa dina sjukdomstankar, stressa av, och njut av livet, nu när du är frisk.   Och sluta googla dina symtom.

Svar på tråden Sticker och kliar i kroppen. Orolig. Är det någon med erfarenhet?