• Anonym (?)

    Är jag för krävande?

    "När han inte gör det så känner jag mig oälskad och kontaktar någon annan."

    Ja, genom att du kontaktar någon annan är du konstig och bör fundera lite.

  • Anonym (?)
    Anonym (sotis) skrev 2022-08-10 09:16:56 följande:

    På vilket sätt kväver jag? kan du förklara!


    Om han är ute på en intensiv jobbresa och har fullt upp med representation, jobb mm och du kräver svar direkt för att inte flippa ur blir det krävande och för mycket.

    Om du sen istället kontaktar någon annan för att få din egoboost blr det väldigt fel.

    Frågan du måste ställa dig själv är om du litar på honom eller inte. Litar du på honom?
  • Anonym (?)
    Anonym (sotis) skrev 2022-08-10 09:58:33 följande:

    Ni har rätt!!

    Misstänker att jag har en histrionisk personlighetsstörning, då jag kräver så otroligt mycket uppmärksamhet och bekräftelse. Ska kolla detta idag med psykolog. Alla mina ex har sagt samma sak, men då förstod jag inte. De har alla sagt att när jag inte är hemma eller med dem, så får de pusta ut och hämta energi och kraft, eftersom de alltid är på spänn med mig och inte kan slappna av helt och fullt då jag kräver så mycket. Det är inte roligt att höra. Vill ju vara saknad.

    Efter några dagar när de hämtat kraft så saknar de mig igen och kan inte vara utan mig. Men då har jag oftast mått så dåligt av att de inte visar att de saknar mig eller hör av sig så mycket som jag behöver, att jag pratat eller träffat någon annan sk "vän" för att stilla mitt bekräftelsebehov.

    Det är sjukligt, jag vet. Jag har aldrig haft en man med ett sådan tålamod som denne man. De flesta gör slut efter något år, inte för att de inte älskar mig längre, utan för att de inte står ut med all press och krav ifrån min sida.

    Han vet att jag är orolig och svartsjuk och har ändå fortfarande inte hört av sig med ett godmorgon, så jag håller på att bli knäpp. Men måste tänka positivt.

    Anledningen till att jag blir mer och mer svartsjuk och krävande ju längre tid man är tillsammans, är ju för att jag känner att de är trötta och bara vill ha lugn och harmoni. Därför är jag nu rädd att han ska hitta någon annan.

    Vad ska jag göra för att detta inte ska inträffa "igen"?


    Skaffa dig något annat att fokusera på, jobb, studier, vänner, hobby, träning.
  • Anonym (?)
    Anonym (sotis) skrev 2022-08-10 11:30:10 följande:

    Tack snälla ni! Finns där någon som varit i min sits eller om ni haft relation med någon som mig? Hur har det gått? Några tips?


    Jag har haft. Jag dumpade rätt tidigt, blev fort ohållbart.
  • Anonym (?)
    Anonym (sotis) skrev 2022-08-10 15:18:35 följande:

    Var inte direkt otrogen, utan det var under de gångerna han gjort "slut" eller då vi pausade. Han har gjort slut med mig säkert 25 gånger, då han säger att NU är det slut till 100% och en ny tjej kommer att komma in så fort du lämnar bla bla.  Så jag tar ju honom på orden såklart och antar att han menar vad han säger. I efterhand när vi träffas igen så säger han att han såklart inte menar vad han säger när han är arg. Hur f-n ska jag då veta när han verkligen menar det??

    Han vet hur han ska göra mig arg och osäker när han är förbannad på mig och då blir jag såklart hämndlysten. Enligt honom så borde jag först lugna ner mig och inte göra någonting drastiskt ÄVEN om han säger att det är 100 slut, utan jag borde avvakta en månad minst med att kontakta någon annan, för så fungerar han. Men vi är alla olika. Så jag vet ärligt inte om jag gör fel och är otrogen, som han påstår, när det faktiskt har varit slut i min värld. Oftast går vi tillbaka till varandra efter 1-2 veckor igen. 


    Så han gör slut och direkt hittar du någon ny gång efter gång. Sen tar ni tillbaka varandra?

    Ni bör lämna varandra och leva som ensamståede till nu blir vuxna.
Svar på tråden Är jag för krävande?