Inlägg från: Hyllemor |Visa alla inlägg
  • Hyllemor

    3år 10mån har fortf. blöja!! När slutade era med blöja??

    Vår son slutade med blöja när han var 2,5 år MEN bara när det gällde kissandet. Bajsandet fortsatte han med tills han var 3,5 år. Han ville bara inte så till slut mutade vi.

    Vi köpte en hel hög med billiga "skitleksaker", från en nätbutik som säljer leksaker till tandläkarmottagningar, slog in varje liten glittrig ödla, studsboll och dinosaurie i små paket och lade dessa i en glasburk som vi ställde inne på toaletten. 

    Första dagen trodde vi att vi hade gjort helt galet. Han blev helstirrig och ville gå på toa hela tiden och stressade upp sig över att det inte kom något. Då tog vi fram ett klistermärkesark där han fick sätta ett klistermärke på ett papper där vi hade ritat ringar i olika färger när han var inne på toa. Det gick åt en del klistermärken första dagen, men sedan slappnade han av och då fick han ett paket när det kom något.

    Vi trodde att det skulle ta månader. Jag tror att det tog 4 dagar innan han fixade det helt, så det där med en hel burk småprylar var lite overkill, även om vi fortsatte att låta honom ta ett paket ur burken i ett par veckor eller så. Tur att de bara kostade ett par kronor styck., för jäklar vad med småpaket vi hade. Han hittar fortfarande oöppnade paket med smågrejer i gömmorna hemma ibland, och nu är han ändå 8 år och vi har flyttat efter det.

Svar på tråden 3år 10mån har fortf. blöja!! När slutade era med blöja??