• Mandel

    Jag (single father) vill inte dejta single mothers

    Själv vägrar jag dejta småbarnspappor pga att man istället för bonusbarn även får en mebis på halsen som förväntar sig samma omhändertagande och ansvarsfrihet som de barn han har med sig in i boet...
    Pengar har jag så det är inget problem att laga mat och köpa kläder åt hans barn, men vägrar uppfostra en annan vuxen människa, så jag lever hellre ensam med mina barn.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    Friger skrev 2022-08-17 10:08:23 följande:
    Ja... På tal om att generalisera...

    Möter man någon i sandlådan så måste man hoppa ner och leka!
    Självklart! Munhuggas och driva med folk är min paradgren och ibland måste man göra det även skriftligt.Cool
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    sextiotalist skrev 2022-08-17 16:00:47 följande:
    Skulle nog säga att det är oerhörda krav som verkar ställas på kvinnor som får en relation till en man med barn. Det verkar inte vara helt ovanligt att pappan abdikerar från föräldraskapet och skulle den nya kvinnan glömma köpa present åt mannens barn, då kan det ett väldigt oväsen. 
    Och även om man har en sambo (som min då) som inte har de kraven, då kan man räkna med att omgivningen försöker få den nya kvinnan att "rätta sig i ledet". 
    Råkade bita av en "väninna" just på en sådan här punkt igår. Hon berättade att
    en avliden väninnans bror hade förfasat sig över att systersonen inte kommit kostym på skolavslutningen som övriga klasskamrater hade gjort och att bonusmamman borde ha brytt sig och sett till att grabben hade en kostym och hon som berättade detta för mig höll med brodern.
    Jag sa ifrån direkt och sa att det är väl grabbens pappas ansvar. Och vem vet om inte bonusmamman sagt att pappan kanske borde köpa en kostym och han sedan struntade i det? 
    Känner dem så jag vet ju den pappans koll på sina barn...
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Mandel
    SveaBunkern skrev 2022-08-17 22:20:57 följande:
    Hoppas jag aldrig träffar någon med tatueringar, skulder till Kronofogden, blod på sina händer efter abort, promiskuös bakgrund, maskulin feminazi, narkoman, hepatit C, ologisk, borderline, daddy issues, drama queen, etc.

    Vill ha en stabil kvinna som är feminin, jordnära, utbildad, trogen, självständig, mogen, konservativ, nykter, social, familjär etc.

    Du och kvinnorna som "du vet" verkar leva som många andra 'självständigt' med nån fjollig martyrskap. Jag är inte ett dugg förvånad eftersom individualism är extremt vanligt här i Sverige, så varför skulle du och kvinnorna "i samma situation" behöva en man när ni kan betala er fri från att slippa leva i kärnfamilj.

    Jag undrar om du starkt rekommenderar dina barn att hitta partner som redan har barn, så de "slipper" skaffa egna, eller vill du hellre ha barnbarn som är biologiskt dina?
    Vad menar du med fjolligt martyrskap och att betala sig fri från kärnfamiljen?

    Om män i stället tog sin del av ansvaret för hem och barn så skulle inte fler och fler kvinnor känna att de hellre lever ensamma med sina barn. 
    Tyvärr är många kvinnor alldeles för fast i samhällsnormen om yta och att man måste leva i kärnfamilj så de stannar i dåliga relationer för de tror att de inte har råd att leva ensamma eller vill inte lämna fina huset... och just för att de tror att det är bättre för barnen med kärnfamilj fast de vuxna bråkar eller bara lever kärlekslöst.

     
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Jag (single father) vill inte dejta single mothers