Inlägg från: Anonym (Sugen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sugen)

    Sex första ggn med ny partner var en katastrof

    Har träffat en man i flera månader och till slut hade vi sex förra veckan. Han hade berättat att han har svårt att behåll erektionen ibland i början av ett förhållande innan han blivit mer trygg och slappnar av.

    efter flera månaders väntande hade vi sex som varade i ungefär två minuter i missionären. sen gick det för honom. Sen var det roliga slut tydligen.  Senare under kvällen ca 4h senare så började vi hångla och då hade vi penetrerande sex i ungefär 5min innan han sa att det kommer inte fungera, att han kände sig klar sedan tidigare. Så vi slutade.

    känner mig så besviken när jag Upprepade ggr har berättat hur pass viktig sex är för mig.

    vi klickar intellektuellt och emotionellt men sexuell haltar det uppenbarligen.

    någon som har erfarenhet av att det HR blivit bättre med tiden?

  • Svar på tråden Sex första ggn med ny partner var en katastrof
  • Anonym (Sugen)
    Anonym (Teddy) skrev 2022-08-21 18:31:18 följande:

    Gjorde han ens några försök att du skulle få det skönt också? Om inte, då blir det knappast bättre.


    Väldigt lite under hånglet då masserade mig mellan benen med ena handen medans jag runkade honom. 


    jag vill tro att detta var enbart nervositet men vi sov tillsammans och på morgonen försökte jag ligga när honom och kela men han gick upp och fixade frukost istället. 


    vet inte längre vad jag ska tro. Jag är van vid att man är som kaniner första tiden när man börjat ha sex. Jag vet hur jobbigt han tycker redan att det är kring problemet med hans erektion, om jag börjar prata om att jag känner mig otillfredsställd och undrar hur han känner det så är jag orolig för att det ska bli ännu jobbigare för honom. 

  • Anonym (Sugen)
    Anonym ( ) skrev 2022-08-21 18:39:45 följande:
    Edit: hans uttalande andra ggn var inte ok. Stor varningsflagg. 
    Sexet var väl ändå för båda och inte bara för han? 
    Ja jag blev lite paff. Han har inte lika lätt för att prata om sex som jag har och därför vet jag inte riktigt hur jag ska närma mig samtalet utan att skapa mer hype kring ämnet
  • Anonym (Sugen)
    Anonym ( ) skrev 2022-08-21 20:21:45 följande:
    Lessnade! 

    Men vaddå ni hade sex och han stånd vissnade? Och han sa inget om det? 


     

  • Anonym (Sugen)
    Anonym (Teddy) skrev 2022-08-21 20:16:07 följande:
    Det är ju klart att det kan ta tid att få saker att fungera och att bli synkade speciellt om det redan från början finns en problematik med erektion. Men då måste han faktiskt ta och öppna munnen och försöka kommunicerar med dig om det. Du är ingen försökskanin och förtjänar inte att bemötas med tystnad och försöka lista ut på egen hand hur han tänker och fungerar. Han har en skyldighet att förklara för dig hur han fungerar, klarar han inte det så är han nog duktigt emotionellt hämmad och ego.
    Jag hade köer med. Så lätt att jag försöker inte såra honom och lindar in detta då jag inte vill att han ska få prestationsångest. Å andra sidan vill jag att vi båd ska h det bra och därför vill jag prata om det
Svar på tråden Sex första ggn med ny partner var en katastrof