• Anonym (nyfikentjej)

    Hur ger ni er tjej orgasm?

    Låt oss prata om hur ni gör för att få er tjej att komma. Finns det något hon gillar lite extra mycket? Ser fram emot att höra om alla olikheter som finns därute:) 

  • Svar på tråden Hur ger ni er tjej orgasm?
  • Anonym (Sonja)

    En variant min man gör är att slicka mig medans jag onanerar får underbara orgasmer av det. Den andra är att jag ligger på mage och onanerar och han tar sin tumme och stimulerar G punkten så skönt vilka orgasmer sen.

  • Anonym (Rafi)
    BOBMER skrev 2022-09-06 01:05:01 följande:

    På olika sätt:
    - Att slicka henne medan jag fingrar.
    - Att enbart knulla henne.
    - Att slicka hennes klitoris.

    Hon brukar sällan mer än ett minut att komma.
    Jag har haft tur med hon.


    Hos oss tar det aldrig mindre än 20min, oftare 30-40?

    Men jag är nöjd, med tidigare sexpartners kunde hon inte få orgasm allsTungan ute
  • Anonym (Jösses)
    Anonym (Rafi) skrev 2022-09-08 12:31:47 följande:
    Hos oss tar det aldrig mindre än 20min, oftare 30-40?

    Men jag är nöjd, med tidigare sexpartners kunde hon inte få orgasm alls // Tungan ute
    Oj, hade aldrig orkat med att det tog så lång tid
  • Anonym (Lite förbryllad.)

    Träffade min fru på äldre dagar, bägge över 40. Hon hade aldrig haft speciellt lätt att komma men med mej blev det tydligen annorlunda! Hon kommer hyfsat lätt genom fingrar, tunga och även samlag. Vi verkar klicka och hon slappnar av och kommer inte sällan flera ggr! Hon gillar mest att komma i hop med mej och det funkar konstigt nog skapligt ofta. Jag är varken välutrustad eller speciellt uthållig, om jag inte druckit en del alkohol, så vad som gör att hon kommer lättare nu än med sina ex är lite oklart. Det blir oftast fingrar och/eller slickning först till hon är nära och sen kommer jag i henne. I bland före henne, i bland efter. Jag har tacksamt nog inga problem att bli hård och även rätt ofta inte slakna efter jag kommit så hon kan få lite mer även om jag sprutat i henne. 

  • Anonym (Rafi)
    Anonym (Jösses) skrev 2022-09-08 22:58:58 följande:
    Oj, hade aldrig orkat med att det tog så lång tid
    Jobba upp kondis och psyke🤷
  • Anonym (Lyckliga jag)

    Jag älskar att ge min fru orgasm, måste inte alltid få fysisk njutning själv (inte varje gång iaf). Ligger gärna brevid och fingrar henne. Hon får sprutorgasmer gång på gång, varje gång :) Jag älskar det. Jag har turen att ha en fru som får orgasm väldigt lätt ;)

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Lyckliga jag) skrev 2022-09-22 21:36:03 följande:

    Jag älskar att ge min fru orgasm, måste inte alltid få fysisk njutning själv (inte varje gång iaf). Ligger gärna brevid och fingrar henne. Hon får sprutorgasmer gång på gång, varje gång :) Jag älskar det. Jag har turen att ha en fru som får orgasm väldigt lätt ;)


    Har ju en kvinna som behöver lite mer "jobb".
    Bara lätt beröring på sprattelknappen, med fingrar eller tunga. Gärna med tunga över en bröstvårta samtidigt. Vänster känsligare än höger ...
    Om man sedan har två fingrar inne och tummen eller tungan över clittan så ...Game Over typ, haha
  • Anonym (Jösses)
    Anonym (Rafi) skrev 2022-09-11 13:09:27 följande:
    Jobba upp kondis och psyke🤷
    Jag är kvinna, hade tyckt det var skitdrygt om det tog 20 minuter för mig - eller sambon vid en avsugning tex - att komma. Snacka om trist
  • Anonym (Sidan)

    Vi har samlag där hon ligger på rygg och lyfter upp benet närmast mig så jag kommer in i henne från sidan, typ. Sjöstjärnan, tror jag den kallas.

    Då kan jag smeka hennes klitoris samtidigt som vi har samlag. När hon kommer är hennes sammandragningar kraftiga, så min penis trycks ut ur henne när hon kommer. Sedan får hon oftast fontänorgasm över mig och henne.

    När hon kommit är hon väldigt känslig direkt efter, men det funkar oftast att jag smeker henne mjukt runt slidan, över blygdläpparna och runtomkring. Efter bara en liten stund märks det att hon tycker det är skönt igen, och då tränger jag in i henne på nytt och fortsätter att smeka hennes klitoris. Då kommer hon igen på nolltid, med samma resultat som ovan dvs att min penis trycks ut och sedan sprutar hon rejält över oss båda.

    Efter det brukar hon inte orka med fler så jag brukar försöka tajma med att komma samtidigt som hon får sin andra orgasm.

  • parnordqvist

    Det enda sätt jag kan eller får "ge" kvinnor orgasm är via direktsända sexshower på porrsidorna där man mot betalning väljer hur vald kvinna ska stimulera sig själv till orgasm. Men gör man det så är man ett svin har jag insett. Jag får vänta på äkta vara ett tag till. Kanske när jag blir 55 händer det... Är 50 och ett halvt nu. 

Svar på tråden Hur ger ni er tjej orgasm?