Inlägg från: Anonym (Sorry) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sorry)

    När man inser att livet lurat en

    Ledsen, men jag tror inte det finns något du kan göra nu. Tåget har gått för länge sedan. Som jag förstår det jobbar du inte ens? Det låter hemskt, men kan inte komma på något som skulle kunna göra mig attraherad av en man långt över 50 som inte uppnått något i livet

  • Anonym (Sorry)

    Sedan förstår jag inte hur livet har lurat dig. Du har ju själv fattat dina beslut, eller? Vi har alla blivit sårade av människor, personligen hänt mig fler gånger än jag vill räkna, men man måste ju fortfarande leva på. Att flytta hem till föräldrarna finns inte på kartan.

  • Anonym (Sorry)
    Anonym (HK VSOP) skrev 2022-09-17 17:18:53 följande:

    Jag är väldigt tacksam för svaren som kommer. 


    Jag har i alla år skyllt hela min olycka på denna tjejen, att det var hon som förstörde mitt liv. Hon har spökat i mina tankar i så många år och gör det fortfarande. 


    Jag försöker ta hand om mig själv, men det finns mer att göra så klart. Min ekonomiska budget är begränsad. Sedan några år tar jag också hand om min mamma som är sjuk. Så jag till Ri har ganska många dagar där.,Min egen lägenhet behöver städas. Jag kan inte ta hem någon som det är nu.

    ja, jag måste bli av med oskulden, det vet jag också, men det är lättare sagt än gjort. 


    Att du tänker så är helt skruvat. Du har inget jobb, du städar inte, du har ingen utbildning, förmodligen inte mycket till socialt liv heller (men det är bara min gissning/erfarenhet av män i din situation) men du tänker att felet ligger hos en tjej du kände för 30 år sedan? På riktigt?
     
  • Anonym (Sorry)
    Anonym (S) skrev 2022-09-17 18:46:33 följande:
    Anonym (Sorry) skrev 2022-09-17 18:27:10 följande:
    Att du tänker så är helt skruvat. Du har inget jobb, du städar inte, du har ingen utbildning, förmodligen inte mycket till socialt liv heller (men det är bara min gissning/erfarenhet av män i din situation) men du tänker att felet ligger hos en tjej du kände för 30 år sedan? På riktigt?
     

    Jag förstår inte varför det alltid uppkommer såna här svar i trådar där någon ärligt frågar efter råd.

    Är som att det sitter folk på FL och bara väntar att såna här trådar ska dyka upp så att man kan trampa på någon för att må liiiite bättre i sin egen miserabla grå vardag.
    Det är helt orimligt att som 50-plussare sitta och tro att livet, i det här fallet en tjej, lurade en för över 30 år sedan och att allt därför blev skit. Helt orimligt och dags att vakna upp till verkligheten. Jag står för varenda ord jag skrivit. Ts frågar hur han ska bli attraktiv och jag svarade att för mig är det omöjligt. Om det finns något han kan göra för att du ska finna honom attraktiv är det ju jättebra. Ni kan ju byta uppgifter i privata meddelanden här, så blir det nog bra.
  • Anonym (Sorry)
    Anonym (S) skrev 2022-09-17 19:07:41 följande:
    Jag är uppriktigt nyfiken på vad du får ut av det?

    Han har inte skrivit någon kontaktannons, han är ute efter råd. Andra har svarat mycket väl på vad han kan göra för att förbättra sig.
    Vem har sagt att jag får ut något av det? Jag svarade på ett inlägg, varken mer eller mindre. Sedan tror jag inte heller att något kommer att kunna bli bättre så länge han tror att felet ligger hos någon annan än sig själv. Tror det är mycket viktigare att ta ansvar för sitt liv än förslag som att köpa nya kläder eller köpa sex, som föreslagits.
  • Anonym (Sorry)
    Anonym (S) skrev 2022-09-17 19:12:27 följande:

    Du har fått många bra råd, TS. Det enda jag kan rekommendera om man "fastnat" som du gjort i livet är att testa ett plant retreat (Ayahuasca). Sök på retreatguru, finns flera i Norden t.om. Det finns  forskning som visar att guidade psykedeliska sessioner (även med psilocybin) kan hjälpa människor ur svår depression, finns flera dokumentärer på t.ex. Netflix. Det kan hjälpa dig ur låsningen du har.


    Lite magstarkt ändå att klaga på andras råd, men själv rekommendera psykedeliska droger.
  • Anonym (Sorry)
    Jimmy75 skrev 2022-09-18 09:22:56 följande:
    Det handlar inte om VAD du skriver i sak. Du har rätt i flera saker när det gäller sakförhållande. Det handlar snarare att du framför det som ett stort rövhål vilket uppfattas som total likgiltighet och signalerar mer att du retar dig på hans inlägg än en genuin vilja att hjälpa TS. 
    Du läser in väldigt mycket i mina inlägg som inte alls stämmer. Du har ingen aning om vad jag känner eller tycker. Kanske du ska fokusera mer på dina egna inlägg än hur andra skriver. Jag har t.ex. inte kallat någon för rövhål. Ta du ansvar för dina inlägg så tar jag ansvar för mina. 
  • Anonym (Sorry)
    Anonym (Man 70 år) skrev 2022-09-18 07:16:23 följande:

    Jag var 65 när jag trodde livet var slut, min käraste stack med en annan kille.


    Jag hamnade i min sommarstuga.
    Tog ett tag och tyckte synd om mig men börja göra något som jag gillar, snickra på huset. Tog en promenad för att få upp konditionen och ner vikten. 


    Börja känna att livet kom åter, anmälde mig på mötesplatsen.se.
    Den sidan är bra, gäller vara ärlig när man skriver om sig själv. Inte ta upp något om ens tidigare liv och inte beklaga sig. Sex ska man helst inte nämna för det får man som bonus när man träffar någon.


    Blev en del dater och några korta förhållandet men inom ett år så hade jag sällskap, vi bor särbo men är mycket tillsammans.


    Så ta dig i kragen och lyft arslet från stolen, skaffa dig ett jobb det är inte livet som lurat dig utan Du själv. Förvänta dig inte att du ska bli kung, även en städare är sin egna kung.


     


    Fantastiskt! Mycket bra skrivet. Och va roligt för dig, glad för din skull Solig
Svar på tråden När man inser att livet lurat en