• Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 13:34
  21398 visningar
  169 svar
  169
  21398

  Hon känner sig utstött... tröttsamt

  EpicF skrev 2022-09-23 13:31:18 följande:
  Din mamma borde betee sig som den vuxna hon är och inte bli sur över den kommentaren. Så nej, det var inte rätt skrivit av din mamma. 
   varför var inte de rätt då?  Hon skrev att barn slår sig och man kan inte skuldbelägga han för de då de hade kunnat hända vem som helst när som helst. Sant ju 
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 13:39
  -1
  EpicF skrev 2022-09-23 13:36:13 följande:
  Självklart blev hon besviken av att din bror, pappan till barnet, i te hade bättre uppsikt. Det är dock inte detsamma som att tycka att det är hans fel att barnet ramlade. 

  Din mamma borde ha hanterar det mycket bättre, och på ett vuxet sätt. Ännu bättre, bekräfta hennes känsla av besvikelse. Din mamma var heller inte speciellt glad att din bror inte hade bättre uppsikt över hennes barnbarn?! 
  Hon brydde sig inte alls om de då barnet bara blödde i huvudet. Så hon tyckte inte alls de va hans fel 
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 13:40

  Tror ni alla fattat tråden.. eller ja endel :?( 

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 13:43

  Gråter när jah skriver detta :( men de är jag som Är svägerskan i texten.. även jag som startat många trådar om att bli utesluten på julen? men ville inte att folk skulle känna igen mig i texten.. :( men tack för erat stöd och för era svar det betyder mycket. Inte lätt att varenda dag ha en klump i magen. inte ens alla min tider hos en psykolog har hjälpt mig:( hans familj kommer hit om 2 veckor och är livrädd att dom ska bete sig illa eller ignorera Mig under besöket :(

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 14:00
  molly50 skrev 2022-09-23 13:57:48 följande:
  Varför tillåter du dem att komma hem till er om de behandlar dig så illa? 
  Och varför stannar du kvar hos din man om han inte törs säga ifrån till dem? 
  Hela hans familj har gaddat ihop sig? och hakar på detta. Kan inte utesluta svärmor, och svägerskan, och hans bror och tjej? mina barn förtjänar en relation till dom. Så måste ha dom i mitt liv. Även fast jag mår jättedåligt 
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 14:38
  Anonym (Jösses...) skrev 2022-09-23 14:32:24 följande:
  Vill på inget sätt verka okänslig och dryg, men varför inte erkänna det när folk började call you out för att det var du? Skriv rakt upp och ned istället, för det här tjänar ju ingenting till. Finns massa folk här som vill lyssna och stötta, men man blir ganska matt av de här tvärtom-trådarna. 

  Låter som din ingifta släkt är fördjävla tråkig och jag önskar dig all lycka verkligen. 
  Jo borde sagt till tidigare. Håller jag med om! Ville starta en tvärtom tråd för att inte bli utpekad att jag redan startat trådar. Men folk genomskåda trådar här. tack <3
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 15:41
  Anonym (Aha) skrev 2022-09-23 15:34:01 följande:
  Skrev precis det, att det var en tvärtom-tråd, och fick otrevligt svar tillbaka. Familjen är galen men tycker att du också verkar konstig som sitter och skriver såhär i dagar. Mina sympatier minskar, om man säger så.
  Du får du tycka det.
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 15:57
  Anonym (Aha) skrev 2022-09-23 15:43:12 följande:
  Ja, det är klart att jag får.
  Ja sa ju det
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 16:00

  Vad var det för otrevligt jag skrev? Jag svarade spydigt på endel kommentar för att jag skulle efterlikna hur hans familj är och hur dom svarar mig. Men ber om ursäkt om jag sagt nåt dumt 

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 22:58

  Min kille försöker prata med dom men leder ingenstans. Dom ser inte sin del i det hela. Dom tycker jag är för känslig :(

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 22:59
  +1

  Tack Molly50, gillar dina svar i mina trådar. Har hjälpt mycket <3 

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 22:59

  Vad menar du med att ingen går på de?

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Fri 23 Sep 2022 23:56
  -1
  Anonym skrev 2022-09-23 23:20:57 följande:

  Så synd att du ashålade ut dig. Hade du inte gjort det så hade jag tyckt synd om dig.
  Nu gick du ut med att du är ett rövhål och då kan du ju inte ändra på det - Nu får du vara ett rövhål.
  Original-tösen hade jag som sagt tyckt synd om.


  Då får du tycka det. Men synd att sprida negativitet till nån som är väldigt skör som mig som bara vill ha stöttning. Hade gärna sagt sanningen från början i tråden men får alltid kritik på att jag redan skapat en tråd. förstår att du tycker illa om mig, men hade uppskattat om dom höll det för dig själv!
  kram på dig 
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Sat 24 Sep 2022 00:32
  Anonym skrev 2022-09-24 00:07:31 följande:
  "Sprida negativitet"? Är du på riktigt?
  Det gjorde du ju själv? Jag har inte sagt något värre om dig än du gjorde själv ...? Du började tråden med att "Jag beter mig som ett rövhål", jag skriver att det är synd att "du skriver att du beter dig som ett rövhål när du inte är det", men jag sprider negativitet?
  Jag påpekade vad du själv gjort och tagit upp och att om du inte gjort så, så hade jag tyckt synd om dig.
  Allt negativt började du med helt själv.

  Önskar du, så kan jag dock såga sönder dig fullständigt. Bara be om du vill.
  Jag läste fel? sorry 
 • Anonym (S) Trådstartaren
  Sat 24 Sep 2022 09:16
  Anonym (Mob) skrev 2022-09-24 07:48:50 följande:

  Men vad gör han? Bjöd han in dig i gruppen där de delade foton? Kommenterade han systerns inlägg om ?Hela familjen? med att du saknades? Jag tror att han släpper igenom rätt mycket eftersom han är uppväxt med, och van vid, att de beter sig illa. Det har blivit en del av livet för honom. Vet inte om du känner till begreppet Normaliseringsprocess? Att även riktigt dåliga saker till sist blir vardag. 


  Vi har som sagt haft en situation som påminner lite om er. Det som skapade förändring var när min man sa ifrån ordentligt en gång. Och med handling visade att han menade allvar. Till sist sjönk det in att de inte längre kunde bestämma. Och det viktiga var att han och jag var ett team. Han stod inte mitt emellan sin familj (mig o barnen) och sin uppväxtfamilj utan han och jag var på samma lag och han tog ett tydligt steg ifrån dem. 


  Idag har vi en bra relation till hans familj. De har insett att det finns gränser och att de inte kan ta sin son för givet. Han följer inte deras ord längre.


  Han har pratat med dom, men Blir inte bättre. Han skrev inget att jag saknades. Men han bjöd tillslut in mig i gruppen. Hade hoppats hon som skapade den skulle ha gjort de? men men. 


  va bra att de löste sig och att din kille stod upp för dig! Tror dock inte de skulle förändra saken här.. då hans bror knappt hör av sig till min kille. Och hans flickvän är ännu värre. Hon var med på att utesluta mig på julen. Och har betett sig dåligt. Hon ska ha barn och jag hörde av mig till henne och grattade trots att hon hade uteslutit mig. Skrev att hon kunde få leksaker och barnkläder. Hon svarade snällt men fick väl inte riktigt svaren jag hoppades på. Hade väl hoppats på en ursäkt eller att hon kunde vara lite hjärtlig och bjuda till. men jag kände mig dum så återkalla mina meddelanden. Då blocka hon mig.. så ger upp nu? 

 • Anonym (S) Trådstartaren
  Sat 24 Sep 2022 09:52
  Elin pelin skrev 2022-09-24 09:35:09 följande:

  Hur är förhållandet till din familj? Hur vill din mina gå vidare (jag antar att han också vill ha en förändring)?

  Misstolka mig inte, för jag tycker att de verkar taskiga mot dig, men jag kan hålla med om att du framstår som känslig i detta med att hon skrev hela familjen när alla utom du var med. Hon borde ha skrivit "familjen" och inte "hela familjen" men att hänga upp sig på ett ord som förhoppningsvis var oavsiktligt blir jobbigt. Inte desto mindre måste de tänka på dina känslor och kanske tänka efter innan de skriver/säger något.

  Vi är alla olika känsliga och vi måste ibland lära oss hur vi bäst umgås med människor som vi kanske inte hade valt självmant. Med det sagt, de behöver tänka på hur de uttrycker sig och du måste försöka att inte bry dig om dem och deras åsikter, att inte ta vid dig.

  Jag hoppas verkligen att ni lär er  någon form av samspel. Och du har rätt till dina känslor! 

  Jag hoppas att du inte tar vid dig av mitt i lägg för det är verkligen inte meningen, det är svårt att få fram nyanserna i skrift.


  Har bra kontakt med min familj:)
  ingen vet att jag blev ledsen utan har hållit just de för mig själv.. alltså de där med att hon skrev hela familjen istället för familjen. Tyckte själv att de va känsligt av mig. Men hade inte reagerat om de bara var de. Utan många små saker blir till en stor grej 
Svar på tråden Hon känner sig utstött... tröttsamt
Logga in
Bli medlem