• nernu

    Förskolan klagar på min tvååring

    Ja jösses. Har sagt det förut och säger det igen. Förskolan har blivit ett skämt. Det är bara fokus på läroplan och utveckling och pedagooooger. Vi föräldrar behöver barnpassning av snälla trygga vuxna när vi arbetar. Vi skiter i era läroplaner. Jag är inget pedagogiskt geni men jag klarar ändå att läsa böcker och måla och leka med klossar och gå ut i naturen och titta på kottar.

    Och så ska det gnällas på att en tvååring har svårt att sitta stilla? Varför skapar vi ett samhälle där inte ens normalfungerande människor platsar? Dumheter. 

  • nernu

    Varför behöver en tvååring ens sitta still på en samling? För att det passar förskolans format givetvis. Hade gått lika bra att släppa ut ungarna och leka istället. Men det står ju inte i läroplanen så det går givetvis inte för sig. 

  • nernu
    Anonym (Men va) skrev 2022-10-04 14:00:25 följande:
    Undrar i mitt stilla sinne om föräldrar till lugna barn behöver hitta sätt att aktivera barnen. Sluta läs och dra ut ungarna på obligatorisk bollspark en timme efter jobbet oavsett om barnet avskyr det.
    Jag har fått lugna barn. Och nej precis som du antyder är det givetvis inte så. Vi med lugna snälla barn får beröm om hur duktiga vi är. Sånt trams. Det uttrycket är ju också skit. Snälla barn säger man. Så aktiva busiga barn är inte snälla? Stackars barn. 
Svar på tråden Förskolan klagar på min tvååring