Inlägg från: Anonym (Man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man)

    Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?

    Tror inte dom flesta dissar en kvinna för detta, men det är såklart olika snyggt. Precis som ansikten, hår, kroppar etc (och nu pratar jag bara fysiska företräden)

  • Anonym (Man)
    Anonym (DonJuan) skrev 2022-10-02 15:17:40 följande:

    Intressant bild med alla vagina-avgjutningarna. Det som den ursprungs tråden handlar om kan närmast beskrivas som den andra fittan från höger, längst ner, men då troligen i större omfattning. Alltså med andra ord en ganska ovanlig företeelse. Borde inte vara varken tabu på att diskutera det lika lite som att man skulle vara tvungen att gilla det. Återigen, hade det handlat om kukar och män så hade det varit annat ljud i skällan.


    Nuförtiden ska man tvingas tycka saker, annars är man porrskadad/mansgris/ett ytligt svin etc. Den omnämnda kussimurran ser inte alls tilltalande ut. Just saying!
  • Anonym (Man)
    sextiotalist skrev 2022-10-02 16:22:56 följande:
    Den största gruppen som diskuterar snoppar är män.
    På det här forumet är det nog kvinnor ändå. Det enda män i princip undrar kring sitt kön är om det är tillräckligt stort. I allafall dom trådar jag sett här.
  • Anonym (Man)
    Tecum skrev 2022-10-02 20:08:29 följande:
    Som man kan jag lova dig att 95% av männen struntar i hur din fitta ser ut, bara de får komma åt den. De som skriver om rostbiffar osv är incels som bara vill provocera. Plus en och annan idiot...

    Så alla som tycker annorlunda är incels eller idioter? Man kan bara vara vettig om man tycker som du? 


    Ett enkelt förhållningssätt i livet, men jag trodde att du var mer eftertänksam än så.

  • Anonym (Man)
    Anonym (MissDiss) skrev 2022-10-02 21:16:04 följande:
    Eller bara inte riktigt attraherad eller motiverad till sex eller relation med kvinnan. Konstigt kan man tycka om annat känns bra.
    Det är såklart massor av olika komponenter som sammanlagt avgör om man vill vara med varandra. Könet är en av dessa faktorer.

    Om en kille kändes sådär i övrigt, så kanske man som kvinna skulle kunna dissa om han hade en micropenis. Så tänker jag iaf, och det är fullt jämförbart med en kvinnas kön.

    Visst, tjejen påverkas ju av storleken, men vi män är mer visuella och vill såklart helst ha en fin fitta att leka med.
  • Anonym (Man)
    Anonym (MissDiss) skrev 2022-10-03 15:49:05 följande:
    50 % av kvinnor har större blygdläppar som hänger utanför de yttre. Utifrån den man som startade ursprungstråden hade minst 50 % av kvinnorna blivit dissade om han kom till.
    Jag tror inte att någon väljer bort en livspartner såklart, men det är snyggare med streckfitta.
  • Anonym (Man)
    Anonym (MissDiss) skrev 2022-10-03 20:40:06 följande:
    Tycker du ja! Alla män i tråden verkar inte hålla med med dig så tydligen är din smak inte allrådande trots allt.
    Jag säger inte att alla tycker det, men troligen de flesta. Varför skulle det annars vara så vanligt inom pornografi? Varför skulle vissa kvinnor operera bort det som hänger ut annars?

    Jag har då aldrig hört om kvinnor som opererar dit extra fladder därnere för att det är så snyggt.

    Jag säger ju även att det inte är en dealbreaker, bara att det är snyggare med streckfitta.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Kalle) skrev 2022-10-04 04:52:42 följande:
    Ja, självklart är det så när åsikterna inte passar. Drömmer
    Jag tror att det mänskliga psyket fungerar så. Det är ett skydd. Om man inte delar åsikt och man blir överbevisad, eller som i det här fallet att några killar inte tycker att det spelar någon roll och sen är vi några som tycker det är snyggare med streckfitta.

    Det kan man inte ta, alla måste älska just fladdrande blygdläppar. Annars är dom idioter, rikspuckon, porrskadade eller har flera konton.

    Jag tror tvärtom, att dom som misstänker andra för att ha flera konton uppenbarligen tänkt på det själva och det finns stor risk att dom som tjatar om det själva har det.

    Jag har aldrig tänkt på att ha flera konton och behöva logga in och logga ut etc.. tanken har aldrig slagit mig om varför man gynnas av det. Men jag har hört dessa anklagelser vid ett tidigare tillfälle när ämnet inte faller i god jord.

    Jag tror det är en flykt.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Medhårs) skrev 2022-10-04 10:13:30 följande:

    Män som inte styrker kvinnor medhårs blir anmälda, varnade och bannade.


    Forumet är en oas för självömkan och spy galla över den manliga halvan av befolkningen.


    Det är för att kvinnor lättare anmäler. Jag fick några inlägg borttagna, så jag motanmälde att motparten inte höll sig till trådens ämne och vips så var inlägget borta. Dom verkar plocka bort det som anmäls.

    Dock tycker jag i grunden att det ör skitlarvigt att anmäla inlägg bara för att man inte gillar någons åsikt.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 12:51:53 följande:

    Näe. Så enkelt är inget. Vi hamnar förstås utanför ämnet big time om vi leker ?den som sa det han var det?. 


    Efter ett tag här på forumet lär man sig känna igen uttryckssätt,  syntaxer osv hos skribenter oavsett hur många nicks/signaturer som personen ifråga brukar i samma tråd. Att påstå något annat är att idiotförklara folk. Att inte ta deras klarsynta iakttagelser på allvar. Ja, det korrupta letar sig in i alla led. Överallt. 


    Åter till frågeställningen. Det är väl bara positivt om hälften av männen älskar streckfittor. Som påminner om barnets (!) innan pubertetens östrogenhormon förändrar utseendet hos tonårsflickan (i regel).  Och om hälften av killarna föredrar mer uttalade inre blygdläppar och/eller väl tilltagna yttre blygdläppar (som mer än hälften av kvinnor välsignas med efter pubertet eller senare vid graviditet). Alltså finns i ett enkelt och fullt logiskt resonemang helt klart en önskvärd sexpartner för allas smakinriktningar. 😊 Om nu kön spelar en så avgörande stor roll? Tvivlar starkt. I så fall en win win hur som helst med all enorma variation. Samma resonemang är rakt av överförbart på mannens intima karaktäristiska.  Vissa kvinnor föredrar diskreta eller normala kukar. Andra gillar större modeller. Win win också där. Vilken tur för dem med orubbliga ?ideal? eller hur?


     


    Jag har en kvinna jag träffar regelbundet, hon har inget fladder och hon är 38.

    Men det är inte det viktiga för dig, du är passivt aggressiv i dina resonemang. Säger en sak, men menar och manar tydligt till något annat. Det är inte svårt att se igenom.

    Troligen är du bara lite kränkt.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Q) skrev 2022-10-04 13:09:38 följande:
    Ha, ha, ha? kränkt av vad?? Lägg av med med tramsiga poisining the well retorik är du vänlig. Går inte hem på min planhalva. Totalt meningslöst. 
    Jag vet inte vad du yrar om för retorik. Jag skrev bara vad jag tror efter dina lätt absurda inlägg. Det är tydligen personligt eftersom du reagerar så starkt.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Existerar?) skrev 2022-10-04 13:25:40 följande:

    Finns det verkligen vuxna kvinnor med marsipanrosa fitta/blygdläppar? Okej att det finns kvinnor med små inre blygdläppar (det har jag) men inte fan är dem marsipan/bebis rosa "skratt". Dessa rosa snippor måste nog sitta på albinos eller väldigt ljusa/blonda kvinnor. Skulle jag få välja även om det inte spelade någon roll så kulle jag inte vilja dejta en man med rosa pung/ollon iallafall.


    Dom finns, man ska bara ha lite tur.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Medhårs) skrev 2022-10-04 13:36:08 följande:
    Vilken fullblodsbesserwisser du är Skål
    Att hamna i en än djupare diskussion med hen är ju inte direkt eftersträvansvärt.
  • Anonym (Man)
    Dekadensen skrev 2022-10-04 15:20:01 följande:

    Hur en kvinnas underliv ser ut är aldrig någonsin en dealbreaker. Skulle aldrig lägga någon värdering varken kring utseendet och eventuell behåring eller inte.
    Alla kvinnliga underliv är vackra!


    Jag håller inte med, det finns stora variationer.

    Tycker du samma om manliga kön?
  • Anonym (Man)
    Anonym (B_la) skrev 2022-10-04 16:44:12 följande:

    Bra att det diskuteras, det inte bara kan associeras med könsstympning, det är en form av könsstympning, som av de flesta läkare inte förordas annat än när det skapar smärta och problem i vardagen. Även blekning kan skada nerver och förstöra slemhinnor. 

    (För övrigt är det inte religiösa traditioner som förespråkar könsstympning utan folktradition och nedärvda seder. Det sker oftast inom vissa stammar och geografiska områden som inte är knutna till religion. Den mer omfattande könsstympningen syftar mest till att kontrollera kvinnans sexualitet och det är också vanligt att klitoris skärs bort och underlivet sys ihop till stora delar)

    Angående varför jämförelsen med barn kom upp. Blygdläppar växer och ändrar färg till mörkare under puberteten. Inlägget kommenterade just hur det ser ut hos barn för att det är så små flickor ser ut. Sen är förändringen olika stor i puberteten. 

    Självklart ska man kunna ha olika preferenser, men man måste inte vädra alla och nivån här på FL är i vissa fall skrämmande låg. Förstår ni ens att många unga tjejer är beredda att tappa känseln i underlivet, kanske dras med livslång smärtproblematik, alltså få livslånga skador, för att det anses finare med en viss form på underlivet? 

    Vi behöver mer acceptans för olikheter.  


    Så vi får inte säga att vi gillar streckfittor för då kan någon som inte har det må dåligt? Då kanske man även som mottagare av information vara medveten om att alla har personliga preferenser och det får man hantera i livet.

    Det du säger är att vi ska mörka vad folk tycker för att inte såra någon. Låter faktiskt mer som att man pratar just till ett barn där man oftast är överdrivet snäll, lindar in saker och inte berättar hela sanningen för att skydda barnet.
  • Anonym (Man)
    Anonym (welcome) skrev 2022-10-04 16:58:26 följande:
    Fast nu handlar ju inte tråden om hur fittor faktiskt är utan om vilka slags fittor män föredrar. Och att då dra upp barnfittor i det sammanhanget känns ju rätt malplacerat.

    Hur många män som inte har egna döttrar vet ens hur en barnfitta ser ut?

    Och de som har döttrar och vet hur barnfittor ser ut använder väl knappast det som referenspunkt för vad man anser är vacker...,att tänka på barn i sexuella sammanhang är väl snarare förknippat en spykänslor för de flesta normal funtade män? 
    Exakt, men man använder det som slagträ i debatten eftersom man vet att det är en känslig fråga. Rätt idiotiskt bara det i sig!
  • Anonym (Man)

    Tänk att detta skapar så mkt känslor. Att några män tycker att det spelar roll hur en kvinnas underliv ser ut. 


    Om det varit tvärtom, att några kvinnor inte gillar små/krokiga/rynkiga penisar så hade jag, även om jag haft något av det, inte brytt mig speciellt mkt. Jag hade definitivt inte gett mig in i debatten och med alla medel minsann sett till att alla måste gilla min lilla, skrynkliga och krokiga penis? galen inställning om ni frågar mig.

  • Anonym (Man)
    Anonym (MissDiss) skrev 2022-10-04 20:06:50 följande:
    Vi frågar inte!
    Men du tycket ändå att det är så jobbigt att det existerar några män därute som inte gillar när blygdläpparna hänger lite.. alla måste gilla det!
  • Anonym (Man)
    Anonym (Medhårs) skrev 2022-10-04 23:15:44 följande:
    Det är förmodligen vanligare att kvinnor dissar män med liten penis än män som dissar kvinnor p ga blygdläpparna.
    Absolut
  • Anonym (Man)

    En del i tråden är ju störda på riktigt. Det är inte ok för några män att gilla streckfittor, men det är ok att köra något slags u go girl, alla älskar sladderfittor och dom som har små kukar ska ställa sig framför tåget.

    Även om ni skämtar, så är blir det nästan lynchstämningen och det finns inga gränser alls för vilka medel man tar till. Märkligt hur frånvarande moderatorerna är nu då. Jag har fått inlägg borttagna som inte är en procent av detta moraliska förfall.

    Man pratar om kvinnohatare, men här har vi motsatsen.

    Idioter.

Svar på tråden Dissas verkligen hälften av alla kvinnor pga detta?