Inlägg från: Drottningen1970 |Visa alla inlägg
  • Drottningen1970

    Mathem pudlar och tar bort Hijabbild!

    Helt sjukt att man inte tycker att fria yrkesarbetande vanliga kvinnor med hijab inte ska kunna vara representerade i reklam som alla andra.

  • Drottningen1970
    Anonym (Lisa) skrev 2022-10-23 22:09:43 följande:
    Det promotar ju slöja om människan på bilden har på sig en slöja. Och det rimmar väldigt illa då tusentals kvinnor i andra delar av världen blir mördade för att de tar av sig sin slöja. Eftersom de fängslas och gudvetvad för att de tar av sig sin slöja så är den nog inte så harmlös som så många i Sverige vill få det att låta som. Jag trodde faktiskt att "systerskapet" och medmänskligheten skulle vara större i Sverige, "föregångslandet". Särskilt bland invandrartjejerna som kommer från de länder där man kan bli arresterad för att man tar av sig slöjan. Visst, att man är uppvuxen med att måsta bära den eller dö, men varför kämpar man inte för att alla ska slippa? Att döttrarna i ett fritt land ska slippa nånsin ta på sig en slöja? Istället för att promota slöjor och ställa upp på reklambilder för att promota slöjor?
    Det enda som bör promotas är att folk ska få välja själva. Vissa vill inte ha men tvingas, andra vill ha nen får inte. Bägge sakerna är bajs. Kämpa gärna för kvinnors frihet och rättigheter, men låt för fan folk ha på sig vad de vill, vare sig det är muslimer i hijab eller nunna i dok.
  • Drottningen1970
    Postman skrev 2022-10-23 22:17:31 följande:

    Jag är riktigt kluven, klart det är ett bra statement men samtidigt som man självklart får ha slöja så länge det är frivilligt. Men hur vet man att en kvinna verkligen bär det av sin egna fria vilja.


    Fråga 
Svar på tråden Mathem pudlar och tar bort Hijabbild!