Inlägg från: AndreaBD |Visa alla inlägg
  • AndreaBD

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Haha, vad barnsligt! Jag var kanske ändå lite äldre när jag blev singel igen, men jag undvek ju också män UTAN barn. Så, det passar alldeles utmärkt. 


    Och pysen - det handlar inte om längre ner på listan, utan om olika marknader. 

  • AndreaBD
    Anonym (H) skrev 2022-11-02 14:53:33 följande:

    När jag var ensamstående med två barn, var mitt minsta problem att få män intresserade av att ha ett förhållande med mig. Hur lätt som helst och de flesta var utan barn. Liksom han jag till slut gifte mig med för 18 år sedan. Vi fick även två gemensamma barn. Din teori stämmer inte, var lite mer öppen och modern så blir inte bara livet roligare - även du


    Just det - även min första man, som inte hade barn, ville hellre ha en kvinna med (ett) barn. För att de är mera mogna, inte så ytliga, sa han. 
  • AndreaBD
    Anonym (A) skrev 2022-11-02 17:20:12 följande:

    Vad får dig att tro att jag vill träffa en man utan barn sedan tidigare? Är han barnlös är sannolikheten stor att han vill ha barn, och jag vill inte ha fler. Det var precis det min äldre syster råkade ut för. Hon träffade en yngre barnlös man när hon hade separerat från sina barns pappa. Han ville hemskt gärna ha barn, vilket resulterade i att hon fick en sladdis när hon var 41.

    Själv är jag gift med en man som hade vuxna barn redan när vi träffades. Ingen av oss ville ha fler barn, vilket ju passade oss båda perfekt. Att jag hade små barn när vi träffades gjorde honom ingenting. Han sa till och med att han såg fram emot att bli en liten familj, eftersom han hade haft skralt med kontakt med sina egna barn sedan han separerat från deras mor.


    Precis så är det! Jag har själv nobbat barnlösa män, eftersom de inte förstår. De vet själva inte att de inte förstår. Och kanske vill de ha egna barn. Och jag ville inte ha fler. 

    Till slut gifte jag om mig med en man, som åtminstone har styvbarn sedan tidigare. Så han är van. Relationen är så perfekt att jag t.o.m. funderade på ett gemensamt barn, men han tyckte att det skulle vara jobbigt att börja om. Så vi gjorde inte det. Lustigt nog har han inte behovet att ha egna biologiska barn.
  • AndreaBD
    Anonym (Daisy) skrev 2022-11-03 11:52:49 följande:
    Varför i hela himmelens namn skulle man ha på sin "kravlista" att det ska följa med en massa ungar på köpet?
    Det kan man väl inte rimligtvis önska!
    Jo, min första man tyckte att kvinnor utan barn ofta var barnsliga och tyliga och att mammor var mer mogna. Därför ville han en kvinna med barn.

    Det finns säkert också män som inte bryr sig om att skaffa egna barn och börja helt från början, men som tycker att det är ganska trevligt med äldre barn. Så som min nyvarande man.
  • AndreaBD
    Anonym (Småglin) skrev 2022-11-03 12:48:07 följande:
    När man når 40-50 och inte har barn eller ens längre förhållanden i bagaget så är man inte alltid så attraktiv för de som har det. Alla har vi våra "kravlistor" och referenser. Jag träffar hellre en man med barn än utan, då har vi samma referenser och mer gemensamt.
    Precis! 
Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?