Inlägg från: StudierKemi |Visa alla inlägg
  • StudierKemi

    Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?

    Det är smått onaturligt när kvinnor inte är någons mamma. Hade vi varit grottmänniskor så är det nästan tecken på infertilitet eller asexualitet om en kvinna över 18 år ännu inte har barn alternativt gravidmage. Att vara en mamma är det normala tillståndet hos det könet. 

  • StudierKemi
    Anonym (tu) skrev 2022-11-09 19:21:31 följande:
    Men suck vilket incelsnack..

    Nej alla kvinnor vill inte ha någon som är "alfa"!

    Dessutom finns det i incelvärlden fler manstyper än alfa och beta. Gamma? Omega? Delta?
    Han måste vara alfa för att man ska vilja ligga. Om han är beta så duger han perfekt till att vara försörjare, eller bästa vän som man lever ihop med och älskar att prata med, men man kommer inte vilja kn*lla med någon som inte känns otroligt maskulin. Och du har rätt om att många kvinnor vill inte ha en "alfa" (som det är mycket konkurrens om), och de kommer att välja en beta! Men inte av den anledningen att de vill ha honom i sig
  • StudierKemi
    SthlmsKillen skrev 2022-11-11 07:02:55 följande:

    Jag har inte lämnat några ungar, jag är tillsammans med mamman till mitt barn, jag bara undrar om ni singelmammor är medvetna att ni ligger lägre i rang?


    Det stämmer på riktigt inte, du har ett sånt skruvat felaktigt tänk. När det kommer till dejting så frågar man sig som man om kvinnan är kapabel att väcka attraktion eller inte, och om hon är bra på att vara sams och vänskaplig, och gnäller inte.

    Kvinnor som inte har barn men kämpar med 15 kg övervikt, gnäller om allt och inget och vill inte ha sex så ofta, och försöker lura mannen på pengar, går fetbort hos män. Finns många bra, stabila, självständiga singelmammor som man självklart föredrar! 
  • StudierKemi
    Anonym (Singelmammors vän) skrev 2022-11-11 08:15:44 följande:
    Men herregud det finns väl inga gnälliga överviktiga kvinnor som inte vill ha sex och samtidigt är i position att kunna lura män på pengar?
    Det kan finnas relationer där båda eller den ena lägger på sig vikt där man har gemensam ekonomi och samarbetssvårigheter i hushållet. Men samarbetssvårigheter brukar uppstå efter att barnen kommit, om kvinnan gjort allt åt mannen innan och först när barnen kommer känner att hon vill ha lite mer jämn fördelning. Om du varit älskarinna till eller dejtat mannen efter att en sådan relation tagit slut så kan du kanske ha fått den här bilden därifrån. 


    Jag är 30 år och jag väger som en 13 åring typ (jag är en kort kvinna på 162 cm), men jag tar hand om mig och jag är därför av den anledningen attraktiv. Det finns inget attraktivt med att bara sitta stilla på arslet och ruttna och inte vårda sin kropp, och man blir inte automatiskt en loser som lever på chips, bara för att man fött barn. Tvärtom, de som har barn äter nyttigare säger forskning för att de har ungar som måste äta nyttigt också. Det är jättetråkigt för mig att höra att "om man är en mamma är man mullig och oattraktiv", det är verkligen osanningar. Titta på våg-bilden! Här är en som kämpar, tänker, planerar bra och är smal (trots att hon är mamma).


    Finns det någon här inne som inte fött barn som har BMI 18.5 eller så? Eller är det bara jag härinne som har det, trots att jag redan fött barn? Skriv gärna och uttryck dig om så är fallet. Ingenting kommer gratis här i livet. Jag är självständig, en fighter, jag har ambitioner och livserfarenhet, och många singelkvinnor har inte den kunskapen och ambitionen som jag. Det ligger i personligheten, inte i detta om man är en mamma eller barnlös kvinna.

  • StudierKemi
    Anonym (Singelpappa) skrev 2022-11-11 08:46:31 följande:

    Helt offtopic:


    Hej Studier! Bor du ihop med din indiska man nu som du väntat så länge på? Bara av ren nyfikenhet då du skrev om det i en tråd för länge sen.  


     


    Nej, jag fann inte honom indiern attraktiv. Jag har väldigt svårt för att finna män attraktiva. Jag trodde jag skulle kunna ha honom ändå, för att han hade en fantastisk personlighet. Han sa saker som "Du är den enda som jag vill ha. Jag vill bli din försörjare. Jag menar allvar, du kan få alla mina pengar. Du är så vacker och gör mig lycklig". Och eftersom folk på FL och alla människor överallt säger att man ska titta på personligheten så gjorde jag det, och jag trodde att jag älskade indiern (jag hade för lite livserfarenhet då). Men en dag vaknade jag och insåg att jag inte kan göra detta mot mig själv, och välja en man som inte har ett tillräckligt bra utseende men som bara har en bra personlighet... Jag behövde bryta innan jag ens träffat indiern, och släkten blev ledsna över detta, och fortsatte att tala om för mig att man tittar på personligheten. Men jag är för sexuell av mig, och jag behövde mer utav livet än så. Därför bröt jag. Han indiern behöver köpa en sexdocka. Det är allt.
  • StudierKemi
    Anonym (Singelmammors vän) skrev 2022-11-11 10:20:57 följande:
    Jag är ledsen att jag triggade din ätstörning till punkten att du lade upp det här. Jag är osäker på om jag bör anmäla ditt inlägg för att du utsätter dig själv så mycket här.
    Kram. 
    Jag är inte underviktig, jag är kort och samtidigt smal. Såhär säger forskning:



    Vi smala finns vi också, och det är inte fel att förbli fit, och ändå stanna i det lägre, normala BMI-spannet.
  • StudierKemi
    Anonym (tu) skrev 2022-12-04 11:41:05 följande:
    Oj, jag visste inte att detta hade utvecklats till en tråd där mammor (kvinnor som fött barn) ska tävla om lågt bmi och i personliga styrkor:D
    Du är inte på en anställningsintervju för slimmademorsorvillhasex.com nu; D

    Du kan handla på barnavdelningen, det kan ju vara riktigt roligt och gulligt: ) Det kommer tyvärr jag aldrig kunna, är för lång. Lite avis blir jag.
    Går det att hitta bra kläder på barn? 

    Är heller ingen bedrift att ha lågt bmi. Det är en bedrift att leva hälsosamt, ja. Men lågt bmi kan du få genom att bli ätstörd (icke attraktivt och fruktansvärt ohälsosamt) eller ta droger (icke attraktivt och fruktansvärt ohälsosamt) som tar ner aptiten.
    Eller är ätstörda och drogbrukare automatiskt diskvalificerade från tävlingen?

    Jag är varken ätstörd eller tar droger. Aptiten är god. Jag fastar vissa dagar (fasta är en del av livet och man lever längre), ofta enligt 5:2 varianten blir det... Jag äter helt som vanligt de absolut flesta dagar i veckan. Jag promenerar mycket av hälsoskäl och lyssnar på musik samtidigt för att det inte ska vara tråkigt, och förut styrketränade jag men jag har för tillfället en infektion i kroppen så jag tränar ingenting. Jag fortsätter att fasta då och då dock. Att ha övervikt av anledningen att man överäter varje dag är också en ätstörning. Men om man är överviktig utan att frossa mat så är det inte ätstörning. Allt är relativt. Men jag är normalviktig som sagt. 


    Jag har fettansamlingen mitt på magen, ej i brösten eller rumpan. Om jag passerar BMI 19,5 får jag en kula på magen som en man. Jag vill hålla mig på BMI 19 (ej undervikt) för att jag känner mig attraktiv då. Man lär sig att leva på ett visst sätt, det var bara lite jobbigt i början men sen kommer man in i hur man ska leva för att behålla BMI 19 utan problem. Allt är en vanesak. De kvinnor som har fettansamling i brösten passar väldigt ofta i en högre BMI och att se ut som en vacker timglasfigur, men jag behöver hålla en lägre BMI som sagt. Alla gör precis som de vill, men jag har svettats och kämpat för att komma dit jag är nu, och jag tänker inte må dåligt över mina ansträngningar. 

Svar på tråden Vet ensamstående mammor att dom är lägre i rang?