Inlägg från: Anonym (22 med sambo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (22 med sambo)

    Tjejen blir sur om jag kollar på andra tjejer men…

    Min tjej blir irriterad om jag kollar på andra tjejer t.ex på instagram. Hon säger typ att de har mycket större bröst än henne och är smalare osv. Dock är hennes egna kategori när hon kollar på porr BIG DICK. Jag har sett det när jag lånar hennes laptop (hon är fine med det). vet inte om jag ska ta upp det med henne med samma motargument, att jag inte har en sådan?samtidigt bryr jag mig inte om vad hon kollar på men blir meter irriterad på dubbelmoralen. tankar? 

  • Svar på tråden Tjejen blir sur om jag kollar på andra tjejer men…
  • Anonym (22 med sambo)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2022-11-27 20:43:28 följande:

    Jo... alltså...  // Drömmer


    ?
  • Anonym (22 med sambo)
    Anonym (Fia) skrev 2022-11-27 22:42:17 följande:

    Det kommer upp ibland med män som hävdar de "bara" kollar typ på tjejer i underkläder så får väl räkna in det här med instagram kollande under samma. Själv skulle jag vara oändligt mycket mindre ok med det faktiskt. Porr är porr liksom och att titta på folk som har sex är upphetsande och rätt vanligt att använda för att kompensera lite dålig fantasi till onani. Men att sitta och glo på andra? Betydligt mer personligt och mer aktivt fantiserande om någon annan person så faller mer under att välja att fantisera om folk i ens närhet vilket känns rätt sunkigt i ett förhållande. 
    Nåja har aldrig haft någon partner som varit mycket för det där med att titta på lättklädda personer, de har funnit det rätt meningslöst så exakt hur jag skulle göra om jag hade det vet jag inte säkert. 

    Tycker inte det är jämförbart men även om det vore det så blir två fel aldrig rätt. Gillar du inte att hon är så intresserad av den porr kategorien så får du ta upp det med henne, däremot är det inte något som automatiskt gör det du gör rätt. Tittar inte du på porr då? Eftersom du vill "kvitta" det just mot det hon inte gillar? Annars är det väl i så fall mer jämförbart med att hon vore helt ok med att du kollar rent allmänt men tar illa vid sig att du kanske enbart är insnöad på "big tits" och hon har små och komplex för saken?

    Och ja det gäller helt oberoende vilket kön det är på de inblandade. 


    Glo på andra? De tjejerna på instagram är inte grannar eller folk jag känner. De är modeller. Precis som porrmodeller med det lilla undantaget att de har bikini på sig. Fattar inte din jämförelse alls faktiskt. Inte någonstans skrev jag att jag har komplex heller. Mer konstaterande att man inte har en porrkuk samt att jag egentligen inte bryr mig vad hon kollar på utan fattar bara inte dubbelmoralen. 
  • Anonym (22 med sambo)
    Anonym (A) skrev 2022-11-29 11:55:47 följande:

    TS: Det ena utesluter inte alltid det andra (ang. dubbelmoralsifrågasättandet).
    Alla har rätt till sina känslor, såklart även du, men i detta fallet blir ju inte du sårad av vad hon gör så du bör inte använda det som argument om du vill ha en mogen och bra kommunikation. Hon blir sårad, inte du. Har du frågat varför hon reagerar?

    Rätta mig om jag har missuppfattat:
    1. Du tittar på (tänder på?) tjejer som har andra fysiska attribut än din partner? Och anser att det behovet är viktigare än hennes känslor?
    2. Du tycker att din partner inte borde känna något kring det och anser att du ska få fortsätta uppenbart såra henne?
    3. Du bryr dig inte om att din partner söker tillfredsställelse på egen hand? (undrar inte om hon saknar nåt? Eller om ditt surfande ger henne komplex/dålig självkänsla/känner sig oönskad?)
    4. Du känner att du måste komma med ett motargument om du ska ventilera dina tankar med din partner, annars kan du inte yttra dina åsikter?
    Lite: "men du då?"-nivå (glöm inte ta med spaden och hinken då)
    5. Du vill inte ta reda på orsaken till varför din partner känner känslor kring ditt beteende och du vill fortsätta köra över hennes känslor utan tjafs genom att trycka till henne med ett motargument?
    (Bra sätt att bli singel på dock)

    Vill du få tips om hur du löser detta eller vill du få bekräftat vad du redan känner om din partner?


    Jag vet inte om jag kan vara så mycket tydligare än det jag redan skrivit. Jag kollar på Instagram. ibland är det på mat och ibland är det på lättklädda tjejer. jag har ingen specifik porr typ ?Young? eller ?big tits?. jag kollar inte på något för att såra henne men känner att jag borde få kolla på vad jag vill. Precis som hon får kolla på vad hon vill. Hon ser ut som hon gör och jag tycker att hon är superfin. Jag ser ut som jag gör och kan inte påverka det därav bryr jag mig inte om vad hon söker på. Hon väljer ju att vara tillsammans med en normalutrustad kille. 


    tar gärna emot tips. Inte ute efter någon pajkastning. 

Svar på tråden Tjejen blir sur om jag kollar på andra tjejer men…