• Real Time

    Tjejen blir sur om jag kollar på andra tjejer men…

    Anonym (Fia) skrev 2022-12-01 12:46:19 följande:
    Och du missade helt raden om att det inte spelar någon roll vilket kön det är på de inblandade?

    Däremot har jag aldrig hört kvinnor hävda just specifikt argumentet att de bara tittar på män i underkläder och inte porr så det borde vara helt ok. Antagligen för att det inte är så väldigt vanligt. 

    Poängen var att det inte var rakt av jämförbart och att jag personligen finner det mer sunkigt att glo på än porr. Tror inte det är något särskilt kvinnligt specifikt perspektiv - om något så verkar det vara mer vanligt att man inte är så ok med porr. 

    Jag lovar att det är väldigt vanligt med män med samma sorts "dubbelmoral" jämtemot sina kvinnliga partners, men ni är ju inte i förhållanden med dessa och ser dem inte - så det är så väldigt lätt att hoppa på och raljera. 

    Man lyckas vanligen bättre i ett förhållande om man försöker se sin partners synvinkel och hitta en gemensamlösning än att bara se sin egen och döma ut den andre för hyckleri och dubbelmoral eller vad som, det om något säger ju något osmickrande om en själv - i de flesta fall ett erkännande att man inte är kapabel att se saker ur den andres perspektiv. Det verkar ganska vanligt, själv har jag inte varit inblandad i den sortens dysfunktionella relationer sedan jag var tonåring och omogen och därmed ihop med likaledes omogna killar och vi var båda lika goda kålsupare. 

    Finner man att man ofta hamnar i ställningskrig är den gemensamma nämnare alltid en själv. 

    Är det mer sunkigt att glo på tjejer med kläder på än att specifikt söka på stora kukar? 


    TS, har inget bra svar mer än att din tjej verkar lite knasig.

Svar på tråden Tjejen blir sur om jag kollar på andra tjejer men…