Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Här ser ni en vinnare i Jimmie, Uffes och Ebbas Sverige. Förlorare är alla de som bor i Norra Sverige som blir helt utan el-stöd trots ett klimat som leder till högre elförbrukning för uppvärmning. 

    Vi får hoppas att regeringen till slut tar sitt förnuft till fånga och gör som Magdalena Andersson kräver och betalar ut el-stöd även till befolkningen i Norra Sverige.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    slirren skrev 2022-12-27 10:25:34 följande:
    Det här skrevs i början av tråden men är så lustigt att det bör lyftas igen. Finns det någon regering någonsin som inte lovat brett? Det kallas valfläsk.

    - EU:s lägsta arbetslöshet år 2020
    - Familjeveckan
    - Nej till marknadshyror

    Det finns mängder av exempel.

    Skillnaden mellan den tidigare och den nya regeringen är att den tidigare regerade i minoritet medan den nya regerar i majoritet.  Den nya regeringen har alltså inga som helst ursäkter för att svika vallöften om sänkt pris på drivmedel och högkostnadsskydd på el som var vallöften som samtliga partier till höger(SD, M, KD, och L) stod bakom. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Så är det. SD, M och KD ljög och lurades för att vinna valet. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Mentat skrev 2022-12-27 13:02:56 följande:
    Den här fixeringen vid (sd) känns inte helt sund. Vi har länge haft regeringar som varit beroende av (v(pk)), ett parti som länge omfamnat den blodröda kommunismen utan att Sverige har gått under för den sakens skull. Det är som om (sd)-skynket gör att folk enbart reagerar känslomässigt och slutar tänka?

    Det jag ser i mediaflödet är att vänstern har svårt att acceptera att valresultat kan gå dem emot. De behöver tydligen träna mer på det!

    Det är rätt stora skillnader. VPK har aldrig varit i närheten av att styra en svensk regering på det sätt som SD, ett parti med rötterna i nazismen, styr M/KD/L regeringen.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    mari123 skrev 2022-12-28 15:46:23 följande:
    Är det så? SD styr? Jag tror du kan sitta lugnt i båten. Ingen invandrare/EU-migrant/flykting etc kommer att ta skada av SD-politik! Hur säker är jag på det? TVÄRSÄKER! Krama varandra.
    läs vad Nihka skriver. Allt regeringen kan göra är reglerat i Tidöavtalet och nuförtiden står tom SD toppar på scen tillsammans med regeringen när ny politik presenteras.
    Glöm inte att regeringspartierna M/KD/L tillsammans är mindre än socialdemokraterna och därför är allt som regeringen beslutar sanktionerat av Sverigedemokraterna. Utan SD skulle den nuvarande regeringen inte kunna existera.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    mari123 skrev 2022-12-29 00:20:34 följande:
    OCH vad är faran med det? Det värsta som kan hända är väl att en flykting som ljugit om sin ålder och begått brott blir hemskickad!? En somalier (t ex) får åka hem till Somalia och värmen och det egna språket. Jag ser inte det som ngt trauma. Jag hör inte stöveltramp.

    Hitintills har SDs makt över regeringsmakten mest visat sig genom svikna vallöften (som 10 kronor i sänkt dieselpris) och försämrad miljöpolitik men det är ett demokratiskt problem att det nuförtiden i praktiken är SD ett parti utanför regeringen styr politiken. Konstitutionsutskottet kan inte att granska SD eftersom partiet inte sitter i regeringen. Problemet förvärras av att det finns bilagor i Tidöavtalet som inte är offentliga och därför vet inte svenska folket allt som SD/M/KD och L har kommit överens om.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    mari123 skrev 2022-12-29 08:32:07 följande:
    FAST hur som haver så tänker jag att Du kan sitta lugnt i båten. INGEN flykting eller EU-migrant kommer att ta skada i hanteringen. Du kommer framgent att kunna njuta av "Hej hej" vid varje butik du besöker. SKÄNK en slant om du har kontanter  

    Varför babblar du om flyktingar och EU migranter? Det är inte det som problemet handlar om.  Problemet är att vi har en regering med styrparti som kommit till makten genom att ljuga om bränslepriser och takpriser på el och att vi nu har en regering som styrs i det fördolda av Sverigedemokraterna


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Besviken på regeringen