Inlägg från: Anonym (Skär dig och FO!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skär dig och FO!)

    Vill inte suga av!

    Anonym (My) skrev 2022-12-04 07:40:51 följande:

    Så gulligt pryd du är, vilda fantasier som avsugning och spruta i munnen :) Sånt tillhör väl ändå vanligt vaniljsex som man pysslat med sen tonåren. Får han inte slicka dig heller? Har du provat analsex? Många kvinnor älskar det så prova om du inte gjort det. 


    Om du tycker att han fantasier är vilda undrar jag vad du går igång på? Är det bara missionären under täcket? 


    Men eftersom ni har så olika preferenser och man ska ju inte göra något man inte vill så får du väl antingen låta honom ha sex och experimentera med andra eller släppa honom helt så att han får chansen att uppleva ett roligt sexliv. Du får vara tydlig med att det inte blir något roligt sex med dig så vill han ha något annat så blir det skilsmässa. 


    Det verkligen inte vanlij! Hoppas att du bara försöker provocera. Ta ska givetvis inte göra något hon inte vill och ännu mindre vara okej med otrohet. FO som sagt!
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (B) skrev 2022-12-04 07:53:31 följande:

    Jag tror att ni har väldigt olika preferenser i sängen och att det blir svårt att hitta fram till ett sexliv som båda är nöjda med. Så frågan är väl om ni är villiga att kompromissa/leva med att någon inte får vad de vill sexuellt.

    Han gör fel som tjatar och som kommer med sårande kommentarer precis som någon annan skrev. Man löser inte problem på det sättet. Dock kan jag också förstå att han blir frustrerad. Har man t ex god hygien överlag så ska man inte behöva tvätta av varje gång innan oralsex. Tror att många kvinnor också hade blivit tjuriga om mannen inte ville slicka såvida de inte var helt nyduschade.

    Att du beskriver rätt vanliga inslag i sänghalmen som vilda fantasier låter också som att du i princip enbart vill ha vanligt penetrerande sex. Inget fel i det men många vill nog variera lite vad man gör och kanske prova något nytt ibland.


    Varför utgår du ifrån att alla kvinnor vill bli slickade eller att man blir stött av att respektera sin partner?
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (Eva) skrev 2022-12-04 08:13:08 följande:
    Killen vill satsa på & utveckla ett sexliv som blivit slentrianmässigt. Han föreslår ett antal praktiker som är vanliga nuförtiden.

    Om hon inte vill vara med, så får väl HON föreslå någon nytt spännande som utforskar och utvecklar deras sexliv.

    Det hör vi ingenting om i det hon skriver 
    Så det är bara att "satsa och utveckla" om man gör saker min ligger utanför normen? Jaha....(inte förvånad iofs). Och det är förstås också bara ett givande och roligt sexliv om man har det efter dina preferenser? Varför måste HON "utveckla" något när hon kanske inte alls vill det? Om någotvständigt måste utvecklas för att vara intressant vittnar det om en avtrubbning och slippery slope. Det är inte bra.
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (Eva) skrev 2022-12-04 08:40:00 följande:
    Vilket slags sexliv föredrar du?

    Samma samma och slentrian eller utforska, upptäcka, utveckla?
    Jag föredrar vårt sexliv. Som det är. Med allt vad det innebär. 

    Om någon enbart vill ha missionärs-sex i ett mörkt rum och älskar det så tycker jag att det är fint även om jag själv vill ha det annorlunda. Det är märkligt nog bara ni "fria och öppna" människor som dömer andras sexliv.... Enbart missionären i ett mörkt rum behöver dessutom inte vara slentrian. Det kan vara precis så som de människorna vill ha det.
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (Eva) skrev 2022-12-04 09:06:35 följande:
    Stort grattis - då har du hittat "helt rätt" för dig
    Så fint, så praktiskt, så enkelt 

    Det har ju uppenbarligen inte trådstartaren och hennes
    kille med de ...'vilda fantasierna '
    Tack, det är verkligen idealet att vara med en likasinnade- vad det än innebär.  Ts problem verkar främst vara att hon inte är helt kompatibel med sin man. Men ta ska aldrig tvingas att göra något hon inte vill. Antingen så betyder ts så mycket för mannen att han kan lägga fantasier åt sidan eller så borde de göra slut.
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (B) skrev 2022-12-04 11:24:42 följande:
    Jag har aldrig påstått att alla kvinnor vill det. Varför sitter du och hittar på saker? 
    "Tror att många kvinnor också hade blivit tjuriga om mannen inte ville slicka såvida de inte var helt nyduschade". Det vittnar om att du bara antar att kvinnor vill bli slickade. 
  • Anonym (Skär dig och FO!)
    Anonym (Eva) skrev 2022-12-04 13:53:22 följande:
    Allt du gör - eller inte gör - i en relation får konsekvenser förr eller senare. Bra att hålla i minnet 
    Ja,, att tjata och pressa är aldrig bra... men det är ju okej, för han vill ju bara "utvecklas".
Svar på tråden Vill inte suga av!