Inlägg från: Anonym (Reality check) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Reality check)

    Blir inte bokad för jobb längre

    Ja ts, det är allt som krävs. Du kommer antagligen inte få förlängt.

  • Anonym (Reality check)
    Citronella skrev 2022-12-07 08:40:59 följande:

    Är det så nära inpå kanske det inte finns någon som kan komma dit i tid det förstår alla vuxna människor, valet står alltså mellan att inte ta in någon alls och att ta en som blir 30 minuter sen min erfarenhet är att de flesta väljer den som blir sen. Sen är det långtifrån säkert att vikarier från en pool har delegering. 


    Ingen jag känner som jobbar på timmar inom vården går in och avbokar pass som ts gör, de informerar bara om hur långt det är att åka så får arbetsgivaren fatta ett beslut om de ska ringa någon annan. 


    Ts hade inte ställt in ett pass. Ts hade blivit inkallad trots att hen inte stod som tillgänglig i listan, det är inte ts fel att poolen ändå satte in hen på ett pass. När ts förklarade att hen inte hade anmält sig tillgänglig avbokades passet så klart. Det är inte samma sak som att skita i att dyka upp till ett pass som du vill få det till.
  • Anonym (Reality check)
    Citronella skrev 2022-12-07 21:58:59 följande:
    Att avboka så nära inpå är ett märkligt beteende jag förstår att de reagerade på det. Oftast vill företaget att man ska kunna om man skrivit upp sig, de satt i skiten, ts tackade nej sådant får konsekvenser även om hon inte gjort något formellt fel.  
    Som sagt, ts hade inte avbokat för hen skulle aldrig ha blivit bokad från första början. Det är inte konstigt att säga nej när man fyllt i systemet att man inte är tillgänglig. Du tycks ha missat detta: ts hade INTE skrivit upp sig.
  • Anonym (Reality check)
    EpicF skrev 2022-12-08 11:00:31 följande:
    Hon stod tillgänglig först. Kan mycket väl vara så att systemet har hängt lite och stt från poolens sida så stod ts fortfarande tillgänglig. 
    Oavsett så var det inte ts som hade avbokat efter att själv ha satt sig som tillgänglig, vilket var poängen.
  • Anonym (Reality check)
    EpicF skrev 2022-12-08 13:04:41 följande:
    Nej, men fortfarande hkn som tacka nej till ett givet pass. Det kan göra att poolen inte längre vill boka in ts längre med rädsla för att det händer igen. Vilket inte är ovanligt av en pool att tänka och agera efter. 
    Nej så är det så klart. De kanske inte fattade att det inte var ts fel utan trodde att hen ljög.
  • Anonym (Reality check)
    Citronella skrev 2022-12-08 13:32:22 följande:
    Enligt ts så tog hon bort sig själv ur bokningssystemet i sista minuten något som inte ser bra ut. 
    Nej, ts hade inte tagit bort sig själv i "sista minuten", hen kunde inte veta när poolen skulle börja leta personal inför kvällen. Om ts verkligen hade blivit korrekt avbokad i systemet så hade poolen inte sett när hen gjort det heller.
Svar på tråden Blir inte bokad för jobb längre