Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)
    molly50 skrev 2023-01-04 12:40:46 följande:
    Samma sak med detta. Hur kan man vara så idiotisk att man skjuter raketer vid hästhagar? 

    nyheter24.se/nyheter/1118784-nyarsfirandet-slutade-i-trauma-klaras-draktiga-sto-fick-avlivas
    Man tänker inte. Man vill poffa lite. Man ser hagen som en stor tom yta. Och man har ju rätt att skjuta lite raketer ju för det är ju bara nyår en gång om året och de där hästapållarna flyttar väl på sig typ liksom.

    ? nåt sånt, tror jag. Ren idioti och noll tankeförmåga. 
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 13:48:55 följande:

    Varför ger de inte bara lite lugnande till hästarna? En liten spruta kan fixa det mesta.


    Eller så skjuter man inte raketer vid en hästhage.

    Att ge lugnande till ett högdräktigt sto kanske heller inte är att rekommendera?

    varför är det så infernaliskt viktigt att få elda upp sina pengar att man tycker det är en rimlig lösning att droga ned djur för att man ska få göra det var man vill?
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 13:53:53 följande:
    Nu går du direkt till extremer, som om allt folk gor är att spendera tre veckor innan nyår ute i hästhagar.
    ..och du tycker inte ditt förslag att sedera djur för att folk ska få lattja nära hästhagar är extremt?
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 15:41:41 följande:

    Ni hästägare kan ju utvecka en hörselkåpa för hästar?  Det finns ju olika huvor för att avskärma synintryck, ta ert ansvar och gör något liknande för deras hörsel.


    Du kan ju inte vara på riktigt. Tramsinlägg.
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 21:28:18 följande:
    Jag menar faktist allvar. Varför skulle inte hörselkåpor kunna vara en grej någon kunde uppfinna? Kan de vänja sig vid sadel, grimma och allehanda saker som huvor och täcken ska val hörselkåpor kunna vara en bra grej under perioder.
    Har du sett hästöron? Lycka till.

    Vet du också att hästars enda försvar typ är att reagera med flykt vid fara? Orimligt att trycka ned den instinkten för att idioter inte kan hålla sig från att skjutaraketer nära hagar,

    Det är raketerna som är problemet.
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 22:09:38 följande:
    Tänk om man sagt sa om alllt som uppfunnits. Du kan skicka ett brev runt jorden på fem sekunder och du kan åka till månen och bortom, men du tror inte att hästars öron kan ha ett slags hörselkåpor? ha ha!

    Eller så kan folk sluta skjuta raketer vid hästhagar. Enkel lösning. 


    Det här har blivit en tramsdiskussion tyvärr. Lösningen på problemet är inte att skapa något som ska monteras på djuren eller att droga ned djuren för att idioter inre kan hantera raketer. Lösningen är att få bort det idiotiska beteendet.

  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 22:22:11 följande:
    Kanske hästar är idiotiska att hålla idag. De gor inte mycket nytta egentligen. Bidrar bara negativt till klimatpåverkan.
    Tala om att all respekt för dig här på FL försvann med den här tråden. Du resonerar ju likt 15-åringarna som skrattamde kallade hästar för havremoppar.

    Hästen är ett exempel på när djur skadas av dessa helt onödiga raketer. Det finns andra exempel med. Men vi kan ju utrota alla djur som kan bli stressade. Bra lösning. Verkligen.
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 22:55:48 följande:
    Tja, hästar som inte används till arbete är onödiga. Om du inte vill diskutera med mig kan du låta bli. Du låter som en av de där militanta hästägarna som inte tål att någon kritiserar deras stordildo ;) Förstår du måste vara anonym.

    Jag är inte hästägare. 


    Däremot anser jag att djur inte skall behöva stressas pga idioter som skjuter raketer utanför deras hagar. Nyttan av sällskapsdjur kan givetvis diskuteras - de kan också ge glädje åt handikappade eller ensamma, vara en inkomst för en travtränare eller liknande så nyttofrågan kan vi diskutera i en annan tråd om du vill.

    Jag är däremot anti nyårsraketer. Jag tycker de är helt onödiga, stressar djur, skadar folk, skadar miljön, och är ett osedvanligt fånigt sätt att slösa pengar (för att samma personer som sen lagt ut tusentals kronor på dem klagar över hur lite pengar de har i januari). Det står jag för. När de dessutom används på ett sätt som här, där de faktiskt skadar andra varelser - då anser jag utövarna vara empatilösa idioter.


     

  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-04 23:04:51 följande:
    ha ha! Hästar är lika onödiga som raketer, så de kunde utrotas, det var mer så jag menade.
    Vilka andra djur gäller detta? Hundar? Katter? Mnniskor? Vem gör egentligen nytta på jorden?
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-05 12:35:11 följande:
    Som vanligt vill du forvanska vad man säger. Diskussionen går från att skjuta enstaka raketer innan lovlig tid, till att skrämma vilda djur, till att skrämma tama djur, till att kriminella skjuter i folksamlingar och nu direkt mot både människor och djur. Tror inte jag någonstans har forsvarat kriminella som skuter direkt mot vare sig människor eller djur. 
    Du vill ju utrota djur istället för att reglera de som skjuter vid hagar. 
  • Anonym (Suck)
    Tow2Mater skrev 2023-01-05 15:06:11 följande:
    Jag sa hästar är lika onödiga som raketer, så de kunde utrotas (precis som de som tycket raketer kunde forbjudas). Det betyder inte att jag vill utrota djur. Ha ha! Oj vad ni är roliga.

    Du är inte alls brydd om TS som ju skriver att hon hoppas att folk får ett finger eller helst hela handen bortsmälld. Eller får en raket smälld i ansiktet?
    Det är knappast samma saker du jämför i stycke ett.

    Och det är dig jag diskuterar med, då dina åsikter var extrema i tråden och skrivet på ett medvetet drygt vis för att reta upp andra.
Svar på tråden Ni som skjuter raketer redan nu