• Ons 28 dec 2022 12:11
  31569 visningar
  84 svar
  84
  31569

  BF SEPTEMBER 2023

  Hej på er!

  Jag vet att det är tiiiiidigt. Men jag är så ivrig och har inte så många andra att dela min iver med som är i samma sits.

  Jag är gravid mitt första barn så det är mycket nytt (allt) hehe


  hoppas ni vill vara med här och dela era tankar/ idéer osv. 


  ❤️

 • Svar på tråden BF SEPTEMBER 2023
 • Tor 29 dec 2022 21:30
  #1
  Majasusanna1 skrev 2022-12-28 12:11:04 följande:
  BF SEPTEMBER 2023

  Hej på er!

  Jag vet att det är tiiiiidigt. Men jag är så ivrig och har inte så många andra att dela min iver med som är i samma sits.

  Jag är gravid mitt första barn så det är mycket nytt (allt) hehe


  hoppas ni vill vara med här och dela era tankar/ idéer osv. 


  ❤️


  grattis!😃 du har en spännande resa framför dig
 • Fre 30 dec 2022 10:10
  #2

  Åh hej. Jag plussade på julafton med mitt september barn. Känner mig så glad och tacksam. Ska bli kul att följa er alla <3 

  Det finns en facebook grupp om man vill gå med i den för oss som har bf i september 2023 om man vill gå med i den <3

 • Anonym (34år)
  Tis 3 jan 22:17
  #3

  Hej!
  jag plussade igår, första barnet (om det vill sig hela vägen så att säga), inte helt väntat men väldigt  välkommet. 


  jag undrar om någon kan svara på det här med folsyra, jag har under en tid sporadiskt ätit kosttilskottet ?kvinna? som innehåller folsyra. Räcker detta? Kommer naturligtvis se till att ta det regelbundet nu, innan har det varit ?när jag kommit ihåg?. 


  ska givetvis kontakta en mvc inom kort, men det är så ju himla tidigt än så jag vill vänta och se ?hur det går? först. :)

 • Ons 4 jan 10:29
  #4

  Hej!

  Jag plussade den 30/12 och har enligt appen bf 7/9! Vi har kört ägglossningsstimulering med letrozol och ovitrelle och fick plusset på andra försöket ❤️ nu hoppas jag bara att det stannar, det är min första graviditet.

  Har ni några symptom än så länge? Jag har både molvärk, svullna och ömma bröst, är jättetrött och har haft ett par väldigt tydliga hormon-utbrott (arg, gråtande och skrattande på samma gång 😅).

 • Ons 4 jan 17:12
  #5

  Jag plussade också på julafton och enligt apparna BF 1 september, första barnet. Jag är så himla rädd för missfall, känns som jag går till toa i onödan bara för att dubbelkolla så det inte kommit blod.. 

  Ska bli kul att följas åt! Skrattande

 • Ons 4 jan 17:15
  #6

  Hej på er! Kul att flera joinar {#emotions_dlg.flower} och grattis till er! 

  oj bra fråga? jag började med folsyra efter jag ringt till barnmorska och hon var väldigt tydlig med att jag skulle börja med det med en gång. jag äter kosttillskottet ?gravid? ingen aning om det är bra, men det ska ju innehålla en del bra saker  xD 

  jag känner exakt samma, hoppas det stannar?. blir såklart väldigt orolig när man läser massa. Hoppas på oss alla! 


  jag har också precis samma symtom Tungan ute men jag mår inte illa än *peppar peppar ta i trä* får se hur länge det håller i sig Hehe. 


   

 • Ons 4 jan 17:16
  #7

  Hej hoppas också in här ❤️ Svagt + imorse bf 17/9. 5 barnet om allt går som de ska, vilket de gör 😜 har bim söndag/måndag men kunde inte hålla mig ❤️

 • Tor 5 jan 09:39
  #8

  Hej hur går de för er andra? Kände mig lite illamående i morse och är jättetrött ☺️ Känns som växtvärk börjar komma igång, någon annan?

 • Tor 5 jan 10:19
  #9
  studerade skrev 2023-01-05 09:39:19 följande:

  Hej hur går de för er andra? Kände mig lite illamående i morse och är jättetrött ☺️ Känns som växtvärk börjar komma igång, någon annan?


  Mina symptom är ömma/tunga bröst, gasig och trög mage och blir hungrig snabbare än vanligt. I natt vakna jag vid 2 och va döhungrig. Vet inte om det är växtvärk men får typ en mild mensvärk känsla ibland. 

  Har ni kontaktat någon barnmorska ännu?
  Själv har jag tid 19/1Glad
 • Tor 5 jan 10:36
  #10

  Godmorgon eller god förmiddag kanske är bättre!

  jag mår inte alls illa?men det kanske kommer eller inte Skrikandes

  jag har också väldigt ömma bröst, trög mage och mycket flygningar (ursäkta för det) jag har också ökad kroppstemperatur och är en häxa nu i mina humörsvängningar haha. Får också typ ?mensvärk? i mellan åt, ofta när jag har rört på mig. Tror det är för att livmodern växer? 


  Jag ska träffa barnmorska 13/1 känner mig nervös trots att det bara är inskrivning haha. Och hoppas hela tiden att jag fortfarande är gravid då och att Ingen händer med bebis. 


  hur tänker ni kring mat och träning? Jag tränar ju en del men har varit märkbart trött så det har blivit mindre av det haha 

Svar på tråden BF SEPTEMBER 2023
Logga in
Bli medlem