• Anonym (Oroli­g man)
    Fri 30 Dec 2022 17:20
    17200 visningar
    78 svar
    -1
    78
    17200

    Fruns chef flörtar med henne.

    Min frus chef skickar massa opassande saker till henne på mejl och sms. 
    Det började i somras med att han skicka en kväll när han sitter hemma och dricker och frågar om hon vill komma hem till honom och festa. Hon frågar varför och han börjar skriva saker som att han måste kolla om hon är rakad och att hon ska ta på sig en kortkort kjol utan underkläder. Att han vill ha henne på hans barstol med särade ben och att han ska slicka henne och k*ulla henne hårt. Hon skrev att hon inte tänkte åka hem till honom.Vid ett annat tillfälle skriver han att han har fantiserat om att smyga upp bakom henne på kontoret och sätta på henne bakifrån Och stoppa k*ken i henne mun. Den gången frågar hon vad hon får i utbyte för det och han svara att han ska slicka henne. Efter detta har det diskuterats att chefen ska bjuda alla på kontoret på en resa, då vill han dela rum med min fru och i sms frågar han om hon vill och hon skriver att det går bra eftersom han är den roligaste på kontoret. Han frågar om han får titta och  ta och känna på henne när hon är naken och nyduschad, hon svarar att han får väl prova om det går. Nu senast när han festat och var full skrev han att han längtar efter en resa där dom kan dela rum och han kan få göra allt möjligt med henne. 


    Detta har jag snokat fram utan att frun vet något. Hur ska jag konfrontera henne? Hjälp!!
  • Svar på tråden Fruns chef flörtar med henne.
  • Anonym (Gulla­n)
    Fri 30 Dec 2022 17:26
    #1
    -1 +1

    Läge för löneförhöjning?

  • Anonym (Oroli­g man) Trådstartaren
    Fri 30 Dec 2022 17:30
    #2

    Det hör till att hon precis fick lönehöjning för 2 månader sen när ingen annan fick det. Innan jag råkade se allt detta så hade jag precis friat till henne, hon svarade Ja och vi håller på att planera bröllop. Hon har även precis tatuerat in mitt namn på sin kropp. Så jag fattar inte ett skit av vad som händer.

  • Anonym (Arne)
    Fri 30 Dec 2022 17:35
    #3
    +1
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 17:30:49 följande:

    Det hör till att hon precis fick lönehöjning för 2 månader sen när ingen annan fick det. Innan jag råkade se allt detta så hade jag precis friat till henne, hon svarade Ja och vi håller på att planera bröllop. Hon har även precis tatuerat in mitt namn på sin kropp. Så jag fattar inte ett skit av vad som händer.


    Du heter i samma som chefen då? Flört
  • Anonym (Oroli­g man) Trådstartaren
    Fri 30 Dec 2022 17:39
    #4

    Nej inte ens i närheten. 

  • Anonym (game over)
    Fri 30 Dec 2022 17:44
    #5
    +1

    Spelar det någon större roll hur du konfronterar henne? Du vet ju redan mer än tillräckligt omkring vad din fru går för. Hon verkar delta på ett rätt så uppmuntrande sätt i chefens lössluppna jargong. Behöver du veta mer exakt omkring vad dom gjort, gör eller kommer att göra? Har du inte all information som behövs för att fatta ett beslut. Eller tror du att hon kan rädda situationen på något sätt.

  • Anonym (Ajdå)
    Fri 30 Dec 2022 17:49
    #6

    Bestäm en kväll då du säger till henne att du vill prata, och så frågar du om det är något mellan henne och hennes chef. Säg att du sett via meddelande. Men var beredd på att svara på VARFÖR du snokat, säg "hade en magkänsla" eller något. Tillåt inte henne att skifta fokuset på att du snokat! 

  • Anonym (Enkel­t)
    Fri 30 Dec 2022 17:52
    #7
    +5

    Hur? Det är bara att ta tjuren vid hornen och avblåsa hela skiten. "Jag har läst vad du och din chef håller på med bakom min rygg, du kan dra åt helvete" är en bra fras i det här läget.

  • Kaede
    Fri 30 Dec 2022 17:56
    #8
    -1

    Hon är redan fysiskt otrogen eller några millimeter från att fysiskt vara det. Microotrigen är hon ju redan samt vandrar en väg där hon kommer att vara det strax.


    Enda vägen framåt är att sätta ner foten jävligt hårt oavsett om det leder till att ni tar slut eller inte. Mitt råd som bedragen med räddad relation är att ju tidigare det upphör och om hon gör alla rätt och ni båda jobbar för det så kan ni ta er vidare. Oavsett vad hon gjort utöver vad du hittat.


    1.  ta skärmdumpar av allt du har sett så att du har kvar bevisen. För det kommer att raderas.

    2. Sedan informera henne om följande.

    Berätta att du vet om att hon har en olämplig relation till sin chef och att du ser det som otrohet /försök till otrohet från hennes sida. Det spelar ingen roll om hon har eller inte för hon är på väg. Det i sig räcker. Det spelar ingen roll om hon erkänner eller ej. Du vet ju. Har bevisen. Hon ber honom ju inte dra åt helvete samt leads him on. Lägg även till att du ser hennes lönehöjning när ingen annan fick en som ren prostitution när hon samtidigt styr upp att knulla med chefen


    3. Säg att om hon vill ha en fortsatt relation med dig så gäller följande.
    -ni börjar terapi omedelbart. Både individuel och som par

    -hon tar alla steg som krävs för att rädda er och det omedelbart. Ett av de stegen är att hon säger upp alla kontakt med chefen samt byter jobb. Ett annat är att hon lägger alla kort på bordet.Allt som kommer fram senare blir ytterlihare svek som kommer försvåra er relation.


    - du vet inte om du vill fortsätta men ska fundera på det om hon gör det jobba som krävs och det ska du inte ge svar på förrän hon förtjänar det. 


    - ge henne några dagar att fungera där du inte är anträffbar så att hon får fundera igenom sina svar.

    ställer du inga krav nu så är du utlämnad till hennes nycker och ljug. Och de ljuger. De otrogna. Alla kan göra fel, begå misstag och så. En fortsättning kräver att den som gjort fel äger det fullt ut! Gör hon inte det är er relation dömd att alltid ha skav i sig. Accepterar du att leva i undran och mörker bara för att få vara kvar så blir du ägd. Och våndas. Det är för övrigt ett jäkla jobb att ta sig  igenom och det blir aldrig vad det var. Det kan dock bli lika bra om än annorlunda. 


    Riv av plåstret direkt och var inte för tam. Det är vad man gör.

  • Anonym (Oroli­g man) Trådstartaren
    Fri 30 Dec 2022 17:58
    #9

    Saken är ju den att hon berättar till viss del att dom har ganska skämtsam jargong på jobbet. Hon säger att dom skämtar om massa sex grejer, men hon berättar inte att han är så grov såklart. Hon avvisar inte direkt det han skriver vilket är det jobbigaste, men hon skriver inte tillbaka likadant. Jag tror inte dom har gjort något men jag är orolig för att om det går för långt så kommer hon lockas med. Vi har ett fantastiskt förhållande i övrigt, bra sexliv och 2 barn tillsamman. där finns inga tecken på fysisk otrohet. Det är mer att jag är orolig att hon ska söka spänninge. Den här chefen har själv sambo och ska bli pappa om 5 månader. Så han har mycket att förlora själv. Men det är när han festar som han skickar saker. Jag hoppas hon kan rädda det genom att avvisa honom när han eventuellt går över gränsen fysisk. Jag har tagit bilder på deras sms konversationer och gömt i min telefo. jag är väldigt sugen på att konfrontera honom med det och be honom sluta. Men det är kanske inte rätt väg att gå !?

  • Kaede
    Fri 30 Dec 2022 17:59
    #10

    Enda vägen framåt om du vill vara med henne. Och det ska vara en relation värd att räddas. En person som tidigare visat sig värd att slåss för. Annars är enda vägen framåt att vandra utan henne.

Svar på tråden Fruns chef flörtar med henne.