Inlägg från: Anonym (game over) |Visa alla inlägg
  • Anonym (game over)

    Fruns chef flörtar med henne.

    Spelar det någon större roll hur du konfronterar henne? Du vet ju redan mer än tillräckligt omkring vad din fru går för. Hon verkar delta på ett rätt så uppmuntrande sätt i chefens lössluppna jargong. Behöver du veta mer exakt omkring vad dom gjort, gör eller kommer att göra? Har du inte all information som behövs för att fatta ett beslut. Eller tror du att hon kan rädda situationen på något sätt.

  • Anonym (game over)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 17:58:06 följande:

    Saken är ju den att hon berättar till viss del att dom har ganska skämtsam jargong på jobbet. Hon säger att dom skämtar om massa sex grejer, men hon berättar inte att han är så grov såklart. Hon avvisar inte direkt det han skriver vilket är det jobbigaste, men hon skriver inte tillbaka likadant. 


    Hon uppmuntrar det direkt genom sina allt annat än avvisande svar. 

    Och när jargongen är så här grov är det inte längre flirt utan mer renodlad sexchatt med henne som passiv men uppskattande deltagare. Låt henne inte slippa undan så lätt med att bara kalla det jargong.
  • Anonym (game over)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 17:30:49 följande:

    Hon har även precis tatuerat in mitt namn på sin kropp. 


    Förresten, lita aldrig på folk som tatuerar in ditt namn på sin kropp. Det finns inget positivt i att någon känner behov av att göra det.
  • Anonym (game over)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 19:22:00 följande:

    Jag är ganska säker på att det inte hänt än, eftersom senast han skickade så skrev han att han fortfarande fantiserar om att en dag ska han få knulla henne. Då svarade hon att om dom båda varit singlar kanske, men det är vi inte så vi får hålla oss på mattan. Räknas det som ett tillräckligt starkt avvisan? 


     


    Att säga att man vill, men tycker att man måste hålla sig på mattan, är inte mycket till avvisan, snarare uppmuntran till längre och intensivare förspel.

    Men sluta fokusera exakt på vad dom gjort och kommer att göra. Hennes svar är illa nog till att du bör överväga om ni verkligen har en gemensam framtid.
  • Anonym (game over)

    Egentligen är det rätt så enkelt så här ultimo 2022. Om en manlig överordnad, oavsett berusningsgrad, skickar sexuella förslag till en kvinnlig underordnad, så är det kontant avvisning med hot om anmälan och skadestånd för sexuella trakasserier. Det är allmän nolltolerans för sådan 'skämtsam' jargong idag, vilket också innebär att om TS fru tolererar den utan konsekvenser så medverkar hon och så har hon reellt inlett en affär med denne chef. Exakt hur långt denna affär har gått och hur långt den kommer att kunna gå är kanske inte så avgörande. Detta är ändå samma utgång ut ur förhållandet som TS måste välja.

Svar på tråden Fruns chef flörtar med henne.