Inlägg från: Anonym (Ajdå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ajdå)

    Fruns chef flörtar med henne.

    Bestäm en kväll då du säger till henne att du vill prata, och så frågar du om det är något mellan henne och hennes chef. Säg att du sett via meddelande. Men var beredd på att svara på VARFÖR du snokat, säg "hade en magkänsla" eller något. Tillåt inte henne att skifta fokuset på att du snokat! 

  • Anonym (Ajdå)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 19:22:00 följande:

    Jag är ganska säker på att det inte hänt än, eftersom senast han skickade så skrev han att han fortfarande fantiserar om att en dag ska han få knulla henne. Då svarade hon att om dom båda varit singlar kanske, men det är vi inte så vi får hålla oss på mattan. Räknas det som ett tillräckligt starkt avvisan? 


    Har blivit bedragen i mitt förra förhållande och är därför kanske extra orolig för att det ska ske igen. Är väldigt svartsjuk så om jag överdriver min oro eller inte är det som gör att jag tvekar på att konfrontera henne.


    Du överdriver INTE din oro! Det är inte lämpligt alls att svara så som din fru har svarat, varför smsar hon ens med sin chef :s det hela är olämpligt och inte okej. KONFRONTERA HENNE! 

    Det är du själv som ska visa andra om hur du vill bli behandlad och vill du inte bli behandlad på detta sätt så sätter du gränser.

    Din fru visar NOLL respekt för dig. Hade hon respekterat dig så hade hon sagt till sin chef att det inte är okej att han skriver så för att hon har DIG och sedan bett han sluta omedelbart. Men vad gör hon istället? UPPMUNTRAR DET.

    Hade min chef skrivit så till mig så hade jag fan blivit arg och sagt ifrån för det visar att chefen totalt skiter i mannen jag är tillsammans med.
Svar på tråden Fruns chef flörtar med henne.