Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Fruns chef flörtar med henne.

    Hur? Det är bara att ta tjuren vid hornen och avblåsa hela skiten. "Jag har läst vad du och din chef håller på med bakom min rygg, du kan dra åt helvete" är en bra fras i det här läget.

  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 17:58:06 följande:

    Saken är ju den att hon berättar till viss del att dom har ganska skämtsam jargong på jobbet. Hon säger att dom skämtar om massa sex grejer, men hon berättar inte att han är så grov såklart. Hon avvisar inte direkt det han skriver vilket är det jobbigaste, men hon skriver inte tillbaka likadant. Jag tror inte dom har gjort något men jag är orolig för att om det går för långt så kommer hon lockas med. Vi har ett fantastiskt förhållande i övrigt, bra sexliv och 2 barn tillsamman. där finns inga tecken på fysisk otrohet. Det är mer att jag är orolig att hon ska söka spänninge. Den här chefen har själv sambo och ska bli pappa om 5 månader. Så han har mycket att förlora själv. Men det är när han festar som han skickar saker. Jag hoppas hon kan rädda det genom att avvisa honom när han eventuellt går över gränsen fysisk. Jag har tagit bilder på deras sms konversationer och gömt i min telefo. jag är väldigt sugen på att konfrontera honom med det och be honom sluta. Men det är kanske inte rätt väg att gå !?


    Det blir inte bättre för att hela stället är som ett Sodom och Gomorra, det borde ledningen få veta i så fall. De riskerar att ryka till ordentligt för sexuella trakasserier om de fortsätter så där!

    Skriver inte tillbaka likadant...? Hon uppmuntrar honom ju till att fullfölja de saker han föreslår! De ska dela rum, han ska smyga på henne på olika sätt osv. Det kallas förspel ts. Hon HAR redan sökt spänningen, de håller på för fullt. Det är bara en tidsfråga innan han bankar på henne mot kopiatorn så det bara sjunger om det. Ska du vänta på det medan du funderar på ett mjukt sätt att ta upp hur svinig hon är emot dig?

    Nej, du ska inte konfrontera honom utan din s.k. fästmö så klart. Jag fattar inte att du ens vill fortsätta vara med henne. Sedan skulle det vara sjysst mot chefens sambo om du kunde skicka vidare de där skärmbilderna till henne också.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 19:22:00 följande:

    Jag är ganska säker på att det inte hänt än, eftersom senast han skickade så skrev han att han fortfarande fantiserar om att en dag ska han få knulla henne. Då svarade hon att om dom båda varit singlar kanske, men det är vi inte så vi får hålla oss på mattan. Räknas det som ett tillräckligt starkt avvisan? 


    Har blivit bedragen i mitt förra förhållande och är därför kanske extra orolig för att det ska ske igen. Är väldigt svartsjuk så om jag överdriver min oro eller inte är det som gör att jag tvekar på att konfrontera henne.


    Som sagt, en tidsfråga innan han får henne på fall. Hon har inte avvisat honom ett dugg, hon har rakt ut sagt att det finns ett sexuellt intresse från hennes sida och hade hon varit singel så hade det varit fritt fram. Frågan är hur långt han kan driva henne på otrohetsskalan, kanske ända till penetration. Ska bli intressant att se dig återkomma efter den där affärsresan där de delat rum och du har fått läsa deras meddelanden om hur skönt det var med deras vilda sexupplevelser.

    Ledsen ts, men hon har så gott som bedragit dig redan, även om det inte är fysiskt.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Ajdå) skrev 2022-12-30 19:31:27 följande:
    Du överdriver INTE din oro! Det är inte lämpligt alls att svara så som din fru har svarat, varför smsar hon ens med sin chef :s det hela är olämpligt och inte okej. KONFRONTERA HENNE! 

    Det är du själv som ska visa andra om hur du vill bli behandlad och vill du inte bli behandlad på detta sätt så sätter du gränser.

    Din fru visar NOLL respekt för dig. Hade hon respekterat dig så hade hon sagt till sin chef att det inte är okej att han skriver så för att hon har DIG och sedan bett han sluta omedelbart. Men vad gör hon istället? UPPMUNTRAR DET.

    Hade min chef skrivit så till mig så hade jag fan blivit arg och sagt ifrån för det visar att chefen totalt skiter i mannen jag är tillsammans med.
    Ja det där är ju facket direkt, och sen ett samtal med HR samt ett saftigt skadestånd för sexuella trakasserier, och då ska han hoppas på att det inte blir en polisanmälan också.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Orolig man) skrev 2022-12-30 19:34:25 följande:
    Finns ingen ledning som kan få reda på det, denna chefen är Vd för hela företaget. Han är ledningen. :( 
    Jag söker inte ett mjukt sätt att ta upp det på, jag tänker mer att jag vill låtsas som att jag aldrig läst det, och hoppas att det aldrig kommer hända något. Händer något så lär det märkas i deras sms konversationer senare och då kommer jag se det och då är det lättare att lämna henne. Jag älskar henne mer än något annat i världen, vi har en helt underbar familjesituation ( bortsett från detta då uppenbarligen) Jag vill inte ?kasta? bort våra 14 år tillsammans för att jag antingen misstolkar hennes skämtsamma jargong mot hans äckliga sätt att skriva till henne när han dricker och tar droger. För det sker enbart då. Det är därför jag är så kluven. Skulle jag konfrontera henne kommer jag givetvis dela alla skärmbilder till hans sambo.
    Ok, ja då är det bara facket kvar då. Men du hoppas att inget ska hända, något HAR redan hänt. Inte fysiskt men hon njuter uppenbart av hans kontakt. Det där att han har ett äckligt sätt att skriva medan hon bara har en skämtsam jargong är din egen lögn för att inte se sanningen: hon är med på noterna 100 % och VILL att han ska fortsätta skriva.
  • Anonym (Enkelt)

    Och, om du av någon idiotisk anledning tycker att det här är ett ok beteende hos en fru utan att lämna henne så måste hon byta jobb!!

  • Anonym (Enkelt)

    Vi kan börja med att justera rubriken så den är mer sanningsenlig:

    Fruns chef flörtar med henne
    Frun och chefen flörtar med varandra

    Hur går det förresten ts, har du kommit vidare i dina tankar?

  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:14:18 följande:

    Att tycka att någon är roligast på jobbet är inte samma sak som att bejaka sexuella inviter, inte nödvändigtvis tänka sig att dela säng heller(Var du nu läste det?) Jag har själv delat säng med folk jag inte är det minsta intresserad av att ha någonting sexuellt med.


    Men det här kan ju bara kvinnan i fråga svara på. Jag säger bara att TS har inte ännu presenterat någonting som bevisar att hon skulle vara tänd på chefen eller har något eget sexuellt utbyte av hans kommentarer. Det finns gott utrymme för andra alternativ. 


    Hon har ju skrivit det i sina meddelanden till honom. Läs ts inlägg så ser du själv. Hon uppmuntrar honom som sjutton till att försöka sig på henne. Vidrigt. Jag skulle ha slängt ut henne med arslet före.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:14:18 följande:

    Att tycka att någon är roligast på jobbet är inte samma sak som att bejaka sexuella inviter, inte nödvändigtvis tänka sig att dela säng heller(Var du nu läste det?) Jag har själv delat säng med folk jag inte är det minsta intresserad av att ha någonting sexuellt med.


    Men det här kan ju bara kvinnan i fråga svara på. Jag säger bara att TS har inte ännu presenterat någonting som bevisar att hon skulle vara tänd på chefen eller har något eget sexuellt utbyte av hans kommentarer. Det finns gott utrymme för andra alternativ. 


    Och man delar inte säng med sin manliga chef när man är en gift kvinna, eller med andra män heller för den delen! Hoppas jag är självklart.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:23:12 följande:
    Nej jag hittar ingenting i något av TS inlägg att hon skrivit att hon vill dela säng med chefen.
    Och trådstarten läste du....? Det står inte "säng" utan "rum" (där hade den andra personen missat) men det blir inte mer ok för den saken. Dessutom står det massor med andra saker som inte heller är ok, som att han ska smyga på sig henne i duschen osv och hon svarar retfullt att han får prova om det går. Jodå, nog uppmuntrar hon honom alltid.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:25:29 följande:
    Det är upp till dem hur de vill göra. Du bestämmer inte villkoren för vad som gäller för alla som är gifta.
    Hahahaha men snälla nån, fatta vad som står :D Jag har inte trott att jag är någon gud som bestämmer över andra. Jag ger uttryck för hur JAG tänker, eller måste man hela tiden skriva "enligt mig" som alla fjortisar gör numera?
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:32:43 följande:

    Det var ju det jag sa, ingenstans står att hon vill dela säng med honom. Det var det jag kommenterade.

    Att hon svarar retfullt för att uppmuntra honom är din tolkning. Det kan bara hon svara på om det var hennes avsikt.


    Dessutom så har hon ju berättat för TS att de skämtar sexuellt med varandra.


    Frun påstår det ja. Att hela arbetsplatsen är något slags skyddad verkstad när det gäller sexsnack och anspelningar. Helt sjukt.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (M) skrev 2023-01-01 17:39:36 följande:
    Det är ingenting som jag tycker är acceptabelt, men det är ju mer en arbetsmiljöfråga. Här diskuterar vi ju TS relation till hans fru. Och hon har lagt korten på bordet angående den saken.
    Ja det där är ju en anmälan om sexuella trakasserier som bara väntar på att hända, men det är inte vårt problem.

    Vad menar du med att frun har lagt korten på bordet? Som jag ser av ts beskrivning så är hon allt annat än ärlig emot honom och om jag minns rätt har hon inte erkänt ett dugg av det hon håller på med tillsammans med chefen. Att hon säger att det finns en jargong på jobbet låter mest som undanflykter faktiskt, och det rättfärdigar verkligen inte den typen av ton som hon och chefen har emellan varandra även om det vore sant.
Svar på tråden Fruns chef flörtar med henne.