Inlägg från: Anonym (Noll attraktion) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Noll attraktion)

    Fin man men..

    Min attraktion till honom minskar stadigt. Går det här att vända på något sätt? Som det är nu blir jag kär i andra. Jag känner mej uppgiven och vill helst inte bryta upp en bra familj.

  • Svar på tråden Fin man men..
  • Anonym (Noll attraktion)
    Anonym (EnAnnanMan) skrev 2023-01-17 16:43:17 följande:

    Prata med honom. Gör parövningar som kan väcka lusten igen. Ta kontakt med en sexolog.


    Tack för goda råd. Jag har pratat med honom. Han har också lämnat mej ifred när jag velat det. När jag postade inlägget kändes det som att jag inte hade annat val än att göra slut. Men tack och lov förändras tankar och känslor. Jag har en fin man och en fin familj som jag inte behöver bryta med. Valet är ju mitt. Jag är snäll mot mej själv när jag tvivlar. Han låter mej tvivla ifred. Han finns där när jag behöver honom. Lite attraktion är tillbaka igen. Jag kanske är seriemonogam, har svårt att ha sex om jag inte är förälskad, kanske är jag polyamorös. Folk är komplicerade. Jag har en fin man.
  • Anonym (Noll attraktion)
    Anonym (Sånt är livet) skrev 2023-01-18 22:44:01 följande:

    Kan ärligt vara värt att bjuda in en person eller ett par att utforska er sexualitet tillsammans. Göra sexet mer spännande bara.
    Tycker lekfullt sex är ett måste i ett bra förhållande


    Ja, bra tips. Men mannen vill inte. Jag har nu tagit upp det här med "noll attraktion" och vill ha er input: När man känner som jag och är i min situation. Vad bör jag göra? Är förhållandet "värt" att rädda? Stanna för barnens skull? För min skull? För hans skull?
  • Anonym (Noll attraktion)

    Idag är läget ett annat igen. Bra idé att prata med sin partner och tack för era tips. Igår fick jag massage av han och är lite mer positiv Skrattande

    Skulle tro att jag har en livskris.. 

Svar på tråden Fin man men..