Inlägg från: StudierKemi |Visa alla inlägg
  • StudierKemi

    Varför stämpas idag män som riktar kritik mot kvinnor för "incels"?

    Mimosa86 skrev 2023-01-27 16:41:41 följande:

    Såklart män och kvinnor har likvärdig rätt att klaga på varandra. Men här måste man ju utröna VAD man kritiserar.

    Jag tycker inte det är likvärdigt att jämföra när en kvinna klagar på att mannen inte gör sin del av sitt hushåll och inte tar likvärdigt ansvar för sina barn som när en man kriterier kvinnor för att inte barmhärtighets knulla med dem.

    För jag lovar. Ingen kvinna kommer kritisera en man som klagar på att hans fru inte tar likvärdigt ansvar för sina  barnen utan sitter och spelar dataspel varje kväll. Och Ingen kvinna kommer få gehör av andra kvinnor om hon kräver att män generellt ska barmhärtighets gifta sig med henne och ge henne barn när han inte ens vill ha henne.


    Genialt svar. :)
  • StudierKemi
    pump skrev 2023-01-29 08:40:39 följande:
    Åt andra hållet är det helt ok. När kvinnor säger att män måste sluta vara så kräsna, ytliga, att män måste sänka sina krav.
    Mellan raderna kan man läsa att kvinnor ska inte nöja sig. Det ska vara en man som det känns rätt med.
    Män... dom får ta det som erbjuds helt enkelt...
    Mobilen gillar sätta in understruket hejvilt, :( förlåt, den är ny, och jag är oteknisk. 

    Kvinnor och män fungerar likadant i skallen, hjärnorna ser på snudden exakt likadana ut (trots att mannens hjärna är större för att den styr större muskelgrupper pga. mannens längre längd, vilket huvudsakligen har att göra med mer testosteron, men så mycket annorlunda är inte mannen från kvinnan). Det finns olika utformningar på hjärnan, men det är intressantare att jämföra autister med normala pga större skillnader under scanningen, jämfört med att bara jämföra män med kvinnor. 

    De enda skillnader mellan män och kvinnor kommer från det stället där människor ser olika ut, där naturen inte har skapat oss likadant, alltså mellan benen. Kvinnor kommer ha en medfödd kräsenhet som mannen kommer att vara avundsjuk på, men kvinnans beteende är ingenting inlärt från kulturen, att man säger nej till alla män bara för att man kan, bara för att kvinnor har gjort det förut "utan anledning" för att de då fått pengar OCKSÅ utöver attraktion (så felaktigt tror mannen hela tiden). 

    Kvinnan säger "nej" till dem flesta män (99%) för att hon har en livmoder, och inte för att hon har en mycket annorlunda skalle jämfört med mannen. Livmodern är ett litet stängt rum, som orkar producera 1 eller 2 barn under kvinnans hela livstid. Jämför den sistnämnda siffran med antalet män på jorden. Kvinnan kan inte ge ett barn åt de alla, och därför börjar selektionen som mannen avskyr så ofta. Det kommer aldrig bli jämställt mellan män och kvinnor, och du kan kasta bort hela din livstid till meningar som talar om att män och kvinnor ska tänka samma, men vi kommer ändå tänka olika pga. platsen där vi ser olika ut. Du kan inte "lära om" kvinnan, sorry. 

    Jag är trött på att män tror att det är en utopia att vara kvinna, och att man därför måste lära om henne att tänka annorlunda trots att det är omöjligt (för jämställdhet). Män som är ingenjörer eller business man de brukar bara räkna pengar, istället för att vara en gråtande pussy, och det är lite skönt. Men dessa män har andra svagheter och andra styrkor, men de gråter inte löjligt iallafall. LITA PÅ MATEMATIKEN, kvinnor har svårt att känna attraktion och de flesta kommer alltid sluta upp med sex som de inte vill ha (men deras män däremot kommer gå upp i gnistor och eld), och det är hemskt. Verkligen hemskt. 
Svar på tråden Varför stämpas idag män som riktar kritik mot kvinnor för "incels"?