Inlägg från: Anonym (Cecilia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cecilia)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Jag skulle tro att intresset svalnar pga bristen på intresse från ditt håll. Det måste ju ändå till att faktiskt underhålla den attraktion som finns från början. Om jag inte får respons på händer i hans ansikte, att jag sitter nära och inte vill ta min hand om den ligger på bordet etc så tolkar ju jag som att han inte är attraherad utan bara en vän. 

    Det finns ingen motsättning i att visa att du är attraherad även om du samtidigt är en gentleman. Det krävs ganska mycket innan du gått över gränsen. 

  • Anonym (Cecilia)
    Carolatom07 skrev 2023-01-28 18:44:37 följande:
    Dessa kvinnor har visat sig vara empatiska och förstående och visat ett uppenbart intresse av att prata med mig, därför har jag undrat varför det inte ens kunnat bli en vänskapsrelation. Och jag gillar att prata med människor som är intresserade av att diskutera, vare sig det är män eller kvinnor.

    Därför har det känts konstigt  Men jag har heller inte visat någon sorts motstånd mot deras försök till närmanden.
    Vänskap är ju ointressant om det är en partner man vill ha. Den biten säger sig självt. Ibland kan vänskap vara ett hinder för att kunna hitta kärleken. 
    Har du svarat på något närmande? Om inte, så varför? I början är ju det viktigt att faktiskt ta på varandra på olika sätt för att öka intresset och attraktionen. Det är liksom så själva flirten och spelet funkar. Ögonkontakt, leenden, det lite subtila signalerandet med kroppsspråk och gester, att lägga en hand lätt på ryggen osv. Det är så man bygger upp en spänning, en förväntan och ökar attraktionen. Det är ju det som gör att man vill ses igen och man börjar längta efter mer. 
  • Anonym (Cecilia)
    Carolatom07 skrev 2023-01-28 19:13:37 följande:
    Den kvinna jag senast blev bekant med via Folkhögskolan på den ort där jag bor, kändes verkligen som en själsfrände. Vi började prata och att lära känna henne var som att se sig själv i spegeln. Det verkade som att vi var så jävla lika och det kändes som att det var meningen att jag skulle få kontakt med henne. Men sen vände hon som på en hand och nästan totalignorerade mig, utan att jag gjort henne något illa och visade uppenbart intresse av en annan man, som jag upplevde inte alls låg på samma nivå som henne.
    Att du tyckte att det klickade och kändes fantastiskt betyder inte att hon upplevde samma sak. Den andra mannen kanske var mer i hennes smak av en massa  anledningar. Vad hon attraheras av och tänder på vet du ju faktiskt inte. 
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.