• Anonym (Berta)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Problemet är nog att du har en regelbok, även om den är inom citationstecken. Om man tror att alla av ett visst kön beter sig på samma sätt är det inte konstigt om man får relationsproblem. Behandla kvinnor som personer isället så ska det nog gå bättre. 

  • Anonym (Berta)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 10:52:45 följande:
    Det är bara det att jag börjar bli trött på att vi män som har lite dålig koll på vad kvinnor egentligen vill ha och inte vill ha, stämplas som sämre män, när det kanske bara handlar om vår osäkerhet.

    Du är inte en sämre man för att du har dålig koll på vad kvinnor du möter vill. Däremot är du en sexistisk och skittrist man som klumpar ihop alla kvinnor och inbillar dig att vi ska bete oss likadant. Men kvinnor är inte kloner utan beter sig väldigt olika. Så länge du vägrar att acceptera det kommer du att ha svårt att ha välfungerande relationer till kvinnor. 

  • Anonym (Berta)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 11:36:13 följande:
    Fast fingertoppskänsla hit och dit. Det viktigaste i ett förhållande sägs ju vara och ÄR kommunikation. Man säger vad man vill ha helt enkelt, och det borde väl kvinnor i dagens jämställda samhälle vara lika bra på som män? Det är aldrig fel att visa respekt, och det är faktiskt bara på Familjeliv jag får höra att det är fel. Kvinnor jag pratar med IRL säger att det är en bra egenskap, för många kvinnor är trötta på män som bara tänker med kuken. De vill gärna ha kärlek, omtanke och ömhet i paketet med.
    Det spelar ingen roll vad kvinnor irl eller här på FL säger. När du pratar med en kvinna är det vad just hon tycker som betyder något. Och hon är en unik och helt egen person - inte en representant för halva mänskligheten. 
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.